fbpx
Jesenji promo-Penda reklamni materijal 2

Jesenji promo proizvodi- spremni dočekajte septembar!

Kako se avgust polako primiče kraju, tako se u vazduhu oseća iščekivanjenje jeseni- novog godišnjeg doba koje nosi velike promene! Đaci polaze u školu, zaposleni se vraćaju sa godišnjih odmora, a vlasnici privatnih poslova pažljivo pripremaju strategije za osvajanje tržišta. Ova jesen će biti posebno izazovna, te je posebno važno pažljivo osmisliti na koji način ćete ostvariti profit i ovu poslovnu godinu uspešno privesti kraju. Zbog toga je delovanje na polju marketinga nikada važnije i potrebnije! Bilo da ste vlasnik ugostiteljskog ili prehrambenog objekta, imate sopstveni biznis ili nudite neki tip usluga, ili ste deo velikih kompanija- priprema kvalitetnog promo materijala nikada nije bila važnija! Zbog toga vam u nastavku predstavljamo neke od najzahvalnijih promo proizvoda za jesen! Njihovo brendiranje možete obaviti u štampariji Penda u najkraćem vremenskom roku po najpovoljnijim cenama. Odredite budžet, odaberite adekvatne proizvode i započnite kampanju osvajanja tržišta i kupaca!

  • Kišobran

Kišobran je najvažniji jesenji promo proizvod! Iako je neophodan i tokom drugih godišnjih doba, jesen je pravo vreme da ga upotrebite u marketinške svrhe. U zavisnosti od toga koje su boje zaštitni znak Vašeg brenda, razmislite o boji promo kišobrana. Štampanje logotipa poverite štampariji Penda jer od kvaliteta štampe zavisi do koliko će klijenata ili potošača Vaš brend dopreti i, što je još važnije, kakav će utisak na njih ostaviti! Dočekajte kišne dane sa zadovoljstvom jer znate da ćete tada osvojiti tržište!

  • Zmaj

Da, zmaj! Onaj koji se pušta po vetrovitom vremenu! Možda će Vam se učiniti kao idealan promo proizvod za decu, ali nemojte da zaboravite da su i odrasli u duši deca. Lep jesenji dan može biti idealan za porodičnu zabavu na poljani- a Vaš brend će se vioriti na vetru i sve oči će biti uprte u njega! Usudite se da budete drugačiji!

  • PVC neseser

I ovaj promo proizvod ,,pokriva“ široku ciljnu grupu- mogu ga koristiti i mladi i stari, muškarci, žene i deca. Praktičan je jer će štititi sve ono što potrošači u njega odlože od kiše i vlage. Koliko je praktičan za upotrebu, toliko je praktičan za odlaganje, tako da nema nijednog razloga da baš PVC neseser ne bude deo Vašeg promo materijala!

  • Antistres loptica

Početak školske godine, povratak na radna mesta, gužve u saobraćaju- sve nas to očekuje početkom jeseni! Pravo je vreme da pokažete svojim klijentima i potrošačima da Vam je stalo do njih i do njihovog zdravlja- poklonite im antistres loptice! Pored toga što blagotvorno utiču na psihu, opuštaju telo i fizički. Pokažite da je Vaš brend bolji i drugačiji od ostalih!

Za sve usluge štampanja, pozovite štampariju Penda već danas!