fbpx

Kada je NATRON štampa u pitanju, naši kupci nam najčešće poručuju natron kese i podmetače.

Natron kese

Papirne kese su podgodne za razne namene. Od dostave hrane iz restorana , poslastičara, potrebština iz radnje ili apoteke pa do kese koja je deo prodajnog asortimana neke firme. Natron kese se trenutno najviše koriste u industriji dostave brze hrane.

Pogodne su za brendiranje tj. štampu i naštampavanje logotipa firme ili nekog određenog brenda.  U našoj ponudi nalazi se više formata kese od natron papira sa ručkama. Poppy  papirna natronska kesa je formata  32 x 41 x 12 cm i težina same kese je 0,039  kg .

Kese su napravljene od kraft papira koji se pravi od natron celuloze  a takođe može biti i od recikliranog materijala natrona. Natron papir vrlo je žilav pa samim tim i otporan na kidanje cepanje i gužvanje. Kao takav se pokazao vrlo pouzdan u raznim situacijama pa je i zahvalan za transport.

Sito štampa je tehnika koju najčešće koristimo kao tehniku brendiranja na ovom proizvodu. Moguće je vršiti uštampavanje jedne dve ili tri boje dok se ful kolori štampaju sublimacijom.
U našoj ponud imamo model POPPY domenzija 32 x 41 x 12cm pogodan za sito štamopu. Pored već pomenutog modela u ponudi se nalazi i model POPPY mini takođe kesa od natron papira ali manjeg formata koji je 35 x 26 x 12 cm. Ove kese su u natur boji tj svetlija braon nijansa.

Takođe u ponudi imamo i natron kese u beloj boji i u više različitih formata. Bele natron kese su idealne za naštampavanje logotipa jer na beloj boji kese lako se uklapaju sve tražene nijanse.
U jednoj transportnoj kutiji pakujemo 250 komada kesa, ali to nije ograničenje ili uslov za kupovinu istih jer je moguće poručiti i manji broj komada  a da je deljivo sa deset.
Natron papirne kese iz naše ponude nose oznaku da su proizvedene u EVROPI i da su eko proizvod koji je u skladu sa trenutnim eko standardima u Evropi. Kese se izrađuju od 100-120 g po m2 papira pa je nekad i to znak prepoznavanja da je reč o 120 gramskoj natron kesi .

U skladu sa razvojem tehnologije natron kese je po potrebi moguće štampati i u punom koloru na obe strane dok bočne strane ostaju ne brendirane. 

Ove kese mogu poslužiti i kao reklamni proizvod za pakovanje raznih vrsta poklona .

Papirni podmetači

Kada su papirni podmetači u pitanju, vršimo štampu reklamnih papirnih podmetača za tanjire brzo i povoljno. Papirni podmetači su u skorije vreme postali sastavni deo reklamne galanterije za ugostiteljske objekte.

A3 je standardni format papirnih podmetača, štampamo ih na natron papiru ali  po želji klijenta moguće ih je štampati na ofest papiru kao i modnim papirima u koliko je to zamisao ili potreba.

U koliko imate nekih pitanja vezanih za papirne natronske kese budite slobodni da nas kontaktirate za savet ili predlog oko štampe.

Vaš Penda tim!

+ 381653399973