fbpx

Kvalitetna izrada veza na reklamnom tekstilu!

 

Vez kao stara tehnika dekorisanja

Vez je tehnika brendiranja odevnih predmeta: majici, dukseva, kačketa, prsluka, radnih odela, rukavica, i sl. Jedna je od najstarijih tehnika dekoracije tekstilnih predmeta. Nekada se radila isključivo ručno: na stoljnjacima, prekrivkama, haljinama i dr.

 

Savremena tehnika izrade veza

Tehnološki napredak i razvoje digitalizacije nisu zaobišli ni tehnologiju veza. Pre pojave digitalnog veza, od značaja za cenu i rok izrade bilo je to da li se vez radi jednom bojom konca ili sa više. Kod savremenog digitalnog veza to više nije bitan faktor.Pomoću najmodernijih mašina za vez moguće je aplicirati vez u punom koloru.  Savremenom digitalnom pripremom veza moguće je vrlo precizno uraditi i najsitnije detalje logotipa i brenda koji se veze. Grafička priprema veza radi se u nekom od grafičkih kompjuterskih programa. Preko usb-a se fajl sa logotipom učita u mašinu, nakon čega mašina sama, prema zadatom fajlu, odredjuje broj uboda koji je adekvatan proizvodu koji se veze. U zavisnosti od toga da li se veze pamuk, poliester, koža, veštačka koža ili neki drugi materijal, odredjuje se broj uboda i debljina igala koje će se korisiti za taj posao.

 

Brendiranje vezom u štampariji PENDA

U našoj širokoj ponudi tehnika brendiranja, uvrstili smo i tehniku veza. U mnoštvu reklamnog materijala koji nudimo, posebno se izdvajaju odevni predmeti koji čine 30% celokupne ponude reklamnog materijala. Tehnika veza je upravo pogodna za tekstilne reklamne materijale, kao što su: majice, dukserice, kačketi, kape, rukavice, šalovi, steznici, radni prsluci, radne pantalone, radne bluze, fluo prsluci, košulje, pantalone i sl.  Pored svih tehnika koje služe za brendiranje tekstilnih predmeta, vez tehnika je i dalje najkvalitetnija i najdugotrajnija opcija.

 

Šta još vezemo u štampariji PENDA?

Pored navedenih artikala tehnikom veza izradjujemo i prišivke, odnosno ambleme,  koji se kasnije ušivaju na odredjene predmete. Veoma su popularni amblemi koji se koriste za džudo kimona, bajkerske jakne i sl. Amblemi mogu da se rade u obliku po želji i potrebama, a rade se i u odgovarajućim veličinama pogodnim za ušivanje. Takodje, ovom tehnikom brendiraju se i obeležavaju stone zastavice, kao i pojedine velike salonske zastave od satena koje ukrašavaju javne objekate. Pojedine kompanije se u poslednje vreme opredeljuju za pamučne cegere, koji su sve češće zamena za pvc kese, s naglaskom da se  brendiraju tehnikom veza kako bi istakli kvalitet proizvoda koji se predstavlja.  

 

Prednosti tehnike veza

Velika prednost ove tehnike je ta što je moguće uraditi vez na samo jednom komadu majice, kačketa, cegera, košulje, radne bluze, peškira i sl. Takodje, ako želite da se Vaši reklamni proizvodi značajno izdvajaju po kvalitetu od sličnih, preporučujemo brendiranje tehnikom veza. 

 

 

Za više informacija o našoj ponudi reklamnih materijala i uslugama brendiranja, budite slobodni da nas kontaktirate! Uverite se u naš kvalitet!

Tim štamparije PENDA

+ 381653399973
X