fbpx
brendiranje vozila automobila

Autografika BRENDIRANJE VOZILA

BRENDIRANJE VOZILA – AUTOGRAFIKA

KAKO SE RADI BRENDIRANJE VOZILA?

Brendiranje automobila, motora, kombija, kamiona itd, vrši se štampom pvc folija iz rolne. Tačnije radi se o štampi širokog formata pvc folije konkretno cast folije koja je baš namenjena za lepljenje na vozilima. Štampa pvc cast folija posle same štampe ide na dodatnu obradu tj laminaciju koja pojačava izdržljivost i dugotrajnost folije, zaštita od grebanja, udaraca kamenčića, i drugih sličnih mehaničkih oštećenja. Brendiranje vozila je idelano i savršeno marketinško rešenje za sve kompanije koje poseduju vozni park. Pre samog postupka brendiranja vozila potrebno je da se uradi odgovarajuće idejno rešenje koje se podešava u skladu sa tipom vozila koje se brendira. Posle izrade dizajnerskog rešenja pristupa se štampi a potom i lepljenju folije na vozilo.

ŠTA JE VAŽNO KADA JE U PITANJU AUTOGRAFIKA?

Da bi posao bio uradjen na kvalitetan način automobil pre lepljnja treba da se opere, a  u slučaju da ima već nekih folija na istom potrebno ih je ukloniti. Nakon uklanjanja prethodne folije auto ide na standardno pranje a potom se pozicije na kojima se lepi peru alkoholom ili benzinom da bi se uklonila sva prljavština ili masnoća.

NA ČEMU SE MOŽE  RADITI AUTOGRAFIKA?

Brending može da se radi na celoj foliji koja se prelepljuje preko celog vozila. U slučaju da je potrebno na vozilu da se postave samo osnovni podaci npr naziv kompanije i kontakt onda se radi katovanje tj isecanje folije na kateru i onda se samo ti podaci pomoću transfer folije premnose na željeni deo vozila.

KOJE SU RAZLIKE U KVALITETU FOLIJE ZA BRENDIRANJE VOZILA?

Za brendiranje vozila se koriste tri nivoa kvaliteta folija , ekonomik , standard i premium. Od izbora kvaliteta folije zavisi kolika  će biti dugotrajnost brendinga i postojanost boje na vozilu. Svi tipovi auto folija su sa UV zaštitom i vodootporne su.

BRENDIRANJE VOZILA  je odličan vid reklamiranja jer su poslovna vozila svakodnevno u pokretu i  vidljiva su na raznim mestima. Na prozorima vozila moguće je postaviti mesh rupičastu foliju koja sa spoljnje strane prikazuje reklamu dok se iznutra ka spolja jasno vidi.

 

POZOVITE NAS AKO ŽELITE KVALITETNU I BRZU USLUGU, VAŠA ŠTAMPARIJA PENDA!


+ 381653399973