fbpx

REKLAMNI TEKSTIL – majice, kačketi, peškiri, dukserice

U ponudi se nalazi veliki broj artikala iz tekstilnog programa majice T-shirt, polo majice, kačketi, peškiri, dukserice, konobarske kecelje, dečije majice ( 2 do 16), košulje, torbe, zastave itd.

T-shirt majice iz uvoza i domaće proizvodnje su izrađene od najkvalitetnijeg 100% pamuka. Deo naše ponude su i majice američke kompanije „Fruit Of The Loom“ .

Polo majice su izrađene od 100% češljanog pamuka, urađene su u modernom dizajnu.

Sve majice u ponudi su u veličinama 2 do 16 god, S,M,L,XL,XXL, i urađene su u više od 20 različitih nijansi. Sve majice po veličinama i bojama su dostupne sa lagera. Majice koje nemamo u željenoj boji na lageru moguće je sašiti u najkraćem roku. Štampu na majicama radimo u više različitih tehnika u zavisnosti od želje klijenta. Nazastupljenija štampa na majicama je sito štampa.

U tehnici sito štampe najčešće se rade printovi majica od 1 do 10 boja, dok za uštampavanje majica u punom koloru se preporučuje štampa preslikača i digitalna štampa direktno na majici.

Za brendiranje Polo majica preporučujemo da se uradi vez logotipa jer je to veoma kvalitetan način brendiranja i vremenski je postojani od svih drugih tehnika.

Na polo majicama se veoma dobro može uradit aplikacija u sito tehnici kao i preslikačem. Oba tipa majica imaju visok kvalitet što podrazumeva mogućnost pranja na 60 stepeni i peglanje sa kontra strane bez oštećenja aplikacije na majici.
Takođe ponuda majica se deli na muške i ženske majice. Ženske majice su strukirane, kraćih rukava i veličinama prilagođenih za dame. Kačkete imamo u više modela uvek modernog i aktuelnog dizajna. Peškiri su urađeni od 400 g pamuka i mogu se brendirati vezom. Peškire nudimo u različitim dimenzijama i bojama. Svi ostali artikli iz tekstilnog programa se rade po želji klijenta, (boja, veličina, dizajn i dr).

Filter
+ 381653399973