fbpx

REKLAMNE OLOVKE

Olovke sa štampom su jedan od najprodavanih proizvoda iz oblasti reklamne galanterije.

U našem asortimanu možete naći veliki broj olovaka napravljenih od raznih materijala. Olovke proizvedene od raznih vrsta plastika, drvene olovke, olovke od biorazgradivog materijala, olovke od alumnijumskih legura.

Takođe u ponudi se nalazi i veliki broj metalnih olovaka , ove olovke se u ponudi nalaze pojedinačno ili pakovane u setovima u kombinaciji sa roler olovkama ili penkalama. Svi modeli hemijskih olovaka, roler olovaka, grafitnih olovaka su pogodne za uštampavanje logotipa u tehnikama tampon štampe i laserskom gravurom. Svakodnevno pratimo najsavremenije tehnologije proizvodnje olovaka tako da nudimo sve veci broj modela olovaka napravljenih od PLA plastike.

Olovke napravljene od PLA (Polylactic Acid) plastike su biorazgradive olovke koje se dobijaju od kukuruza. PLA je potpuno prirodni materijal koji ne zagađuje prirodu prilikom spaljivanja.

Drvene hemijske olovke su sve interesantnije na tržištu tako da broj modela olovaka napravljenih od drveta sve veci u našoj ponudi.

Za VIP partnere i klijente vaše kompanije pripremili smo veliki broj metalnih olovaka, roler olovaka i penkala u setovima tj u ekskluzivnim pakovanjima, na kojima je takođe moguće uštampavanje aplikacije po vašem izboru. Sve detalje o olovkama iz naše ponude možete pogledati ovoj strani.

Reklamne olovke  danas su deo svakodnevnice i potreba u svim sferama života, pa samim tim proizvonja olovaka se usavršava na dnevnom nivou. Tako da olovke se sve više proizvode  u raznim oblicima i veličinama koje ranije nisu bile deo ponude. Štamparija Penda se trudi da prati moderne trendove iz ove oblasti i da iste ponudi na našem tržištu.

Filter
+ 381653399973