fbpx

Rokovnici za 2021. godinu

Rokovnici za 2021. godinu-novi modeli u ponudi!

Za sve poslovne ljude, studente i osobe koje vole da planiraju, rokovnik je veoma bitan deo pribora.

Kao i svake prethodne godine pripremili smo Vam više desetina različitih modela rokovnika!

Formati i materijal rokovnika

Rokovnici u ponudi su podeljeni po grupama prema formatima: A4,A5, A6, B5 i B6. Svi modeli rokovnika koji se nalaze u ponudi su dostupni u više razlišitih boja, a najmanje u četiri osnovne boje. Korice rokovnika su uradjene (u zavisnosti od modela): od kože, eko kože, vinil papira, termo materijala gume i plastike. Knjižni blokovi su uradjeni od belog ofsetnog papira 80g, žutog bezdrvnog papira, krem ofset papir i sl. Pakovanje rokovnika je za A4 i B5 po 10 komada u kutiji dok su manji formati pakovani po 20 komada i to su ujedno minimalne količine po modelu koje se mogu poručivati. Neki modeli rokovnika u ponudi su dati kao kolekcija i uradjeni su u formatima A6, A5 i B5 .

Sadržaj rokovnika

Takodje, u ponudi imamo datumirane rokovnike– koji na svakom listu imaju oznaku pripadajućeg dana i nedatumirane– koji imaju samo listove bez datuma. Rokovnici većeg cenovnog ranga imaju u svom knjižnom bloku info strane sa mapom evrope i sveta, daljinometar, formate papira, merne jedinice i slične korisne informacije. Kod modela sa nižom cenom deo sa info listovima je izostavljen i unutra su samo listovi na linije.

Novi modeli

Svake godine se teži modernizaciji i praćenju svetskih trendova, pa je tako i ove godine u ponudu dodato par novih modela rokovnka za 2021. godinu.

 

 

Brendiranje rokovnika

Svi modeli reklamnih rokovnika bez obzira od kog materijala je korica uradjena su pogodni za brendiranje raznim štamparskim tehnikama.  Primera radi, na rokovnicima od kože i eko kože uvek smo radi predložiti da se na istim radi brendiranje tehnikom suvi žig. Kod modernih materijala od vinil papira, plastike i gume dominantna je tehnika uv štampa koja ujedno pruža mogućnost brendiranja u ful koloru i po celoj površini korice. Takodje, kod velikog broja rokovnika u koliko se radi o jednobojnoj štampi i većem tiražu prednost dobija sito štampa. Sito štampa je u tom slučaju najbrža i najkvalitetnija opcija štampe. U poslednjih par sezona pa i ove u ponudi su i rokovnici koji se mogu brendirati laserkim graviranjem. Lasersko graviranje je dobra opcija kada se radi o malom broju komada rokovnika.

Pakovanje rokovnika

Pakovanje rokovnika je za A4 i B5 po 10 komada u kutiji dok su manji formati pakovani po 20 komada i to su ujedno minimalne količine po modelu koje se mogu poručivati. Neki modeli rokovnika u ponudi su dati kao kolekcija i uradjeni su u formatima A6, A5 i B5 .

Pored rokovnika moguće je da se poruči i kutija za pakovanje rokovnika kako bi poklon dobio na eleganciji, a ujedno i da se zaštiti od mogućih oštećenja.

Naša preporuka

Za Vas želimo da izdvojimo rokovnik model POWER NOTE. Radi se o modelu koji je savremen i prati nova tehnološka dostignuća. Ovaj model je uradjen tako što je njegova korica ujedno i power bank tj punjač za telefone ili tablete sa posebno ugradjenim držačem. Notes sa portfoliom, tekstilnom oblogom, pomoćnom baterijom od 4000 mAh sa izlazom 5V / 2.1A i USB kablom, postoljem za telefon, dodatnim džepovima i držačem za olovku, u poklon kutiji!

Pored ovog modela može da se istakne i model Notes A5 formata sa bežičnim punjačem. Ovo je notes sa bežičnim punjačem od 5W i tekstilnom oblogom.

 

Ponuda je velika- za svakoga po nešto interesantno! Za više detalja, informacija i slika posetite stranicu https://pendda.com/category/reklamnimaterijal/rokovnici-sr/page/2/. 

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate!

Tim štamparije PENDA je tu za Vas!


X