fbpx

Deportivo subli boca

NOVO!

Novo u ponudi!  Deportivo subli sportska boca 800 ml. Novi model sportske flašice je u ponudi. Ovaj proizvod napravljen je od aluminijuma. Kao svi reklamni proizvodi iz naše ponude i ovaj artikal je pogodan za uštampavanje. Tehnika kojom se brendira ovaj proizvod jeste sublimacija. Sublimacija nam omogućava da ovaj proizvod štampamo u punom koloru po celom obimu boce. Boce Deportivo dolaze u pakovanju od 50 komada u transportnoj kutiji.

Tražite originalan način da promovišete svoj brend? Naša kompanija vam nudi sublimacione reklamne boce koje se mogu personalizovati prema vašoj želji!

Izrađene su od visokokvalitetnog čelika i zaštićene su duplim zidom za održavanje temperature pića. Sa širokim izborom boja i veličina, sigurni smo da ćete pronaći boce koje savršeno odgovaraju vašim potrebama. Naše boce su izdržljive i otporne na habanje, što znači da će vaša reklama trajati dugi niz godina.

Štampa naših sublimacionih boca je visokokvalitetna i trajna. Naše tehnologije štampe omogućuju da vaš logo ili željeni dizajn budu jasni i vidljivi, kako na beloj, tako i na bojama boce. Štampanje je jednostavno i brzo – samo nam pošaljite vaš dizajn, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Bilo da želite promovisati svoj brend na sportskim događajima ili konferencijama, ili želite pokloniti personalizovane boce vašim zaposlenima ili klijentima, naše sublimacione reklamne boce su savršen izbor. Budite sigurni da će vaša reklama biti primećena i zapamćena dugi niz godina.

Naručite svoje sublimacione reklamne boce danas i učinite svoj brend nezaboravnim!


+ 381653399973