fbpx

Promo proizvodi za ljubitelje trčanja!

Poznato je da se danas ubrzano širi svest o značaju zdravog života i zdravih navika! Sve je više informacija o tome kako možete poboljšati svoju ishranu, kojim aktivnostima ćete pomoći svom organizmu i unaprediti svoje zdravlje. Sve je više rekreativaca koji biraju najsigurnije načine da se bave sportom, a da izbegnu povrede. Ukoliko je vaš biznis baziran na zdravim navikama i fizičkoj aktivnosti pojedinca, jasno je da i promo proizvodi moraju biti brižljivo odabrani. Trčanje kao sportska aktivnost je doživelo pravi procvat u savremeom društvu. Organizovani su čitavi klubovi, takmičenja, manifestacije, i ovaj trend se širi širom planete! U susret proleću i sezoni trčanja, kao i jednoj od najvažnijih manifestacija kod nas kada je trčanje u pitanju- Beogradskom maratonu, evo nekoliko ideja za promo proizvode koje trkačima možete deliti!

1. Flašice za vodu

Koliko ovaj promo proizvod ima važnu ulogu za jednog sportistu ne moramo posebno da pojašnjavamo! Posebno dizajnirane flašice, pored toga što su praktične, ekoliški su prihvatljive jer smanjuju upotrebu pet ambalaže i utiču na očuvanje životne sredine. Pogodne su za brendiranje, u zavisnosti od modela, i tampon štampom, i laserskom gravurom!

2. Majice

Pamučne majice su pravi promo proizvod i za rekreativce, i za profesionalne sportiste. Ukoliko se izrade kvalitetno, predstavljaju dugotrajan promo proizvod koji će biti od koristi onom ko je nosi, a ujedno će i širiti svest o vašem brendu.

3. Čarape

Nemojte se čuditi- iako u prvi mah zvuči neobično, kvalitetno izrađene pamučne čarape su odličan promo proizvod koji će obradovati onoga ko ih dobije. I one mogu prenositi različite poruke brenda- samo je važno da te poruke budu kreativno i promišljeno osmišljene.

4. Pametni sat

Pametni sat je pametan izbor! Idealan poklon za one koji se trčanjem bave i rekreativno i profesionalno! Iako spada u nešto skuplji promotivni material, ujedno spada i u najkorisniji! Veliki broj funkcija omogućava trkačima da prate različite parametre koji su važni za zdravlje. Pogodan je za digitalnu štampu!

Sve ove proizvode možete naći i brendirati u štampariji Penda!
Penda, kvalitet bez izuzetka!


+ 381653399973