fbpx

Omiljena praznična promo šolja!

Praznici su idealan povod za deljenje promo proizvoda! Štaviše, u ovom periodu promo proizvodi dobijaju potpuno novu dimenziju- postaju pokloni koji pokreću lavinu osećanja! Ideja je bezbroj, a uvek se možete odlučiti za neki od tradicionalnih ili originalnih promo proizvoda. No, za ovu priliku izdvojili bismo ono što nas asocira na zimu i toplu prazničnu atmosferu- to su praznično brendirane šolje!

Pitate se zašto baš šolje koje svi brendiraju tokom cele godine? Zar nemamo svi već dovoljno šolja u kućama i kancelarijama? Ne možemo da se ne složimo sa ovim konstatacijama! Međutim, postoji jedno veliko ALI- šoljama sa prazničnim motivima je nemoguće odoleti i svakome izmame osmeh na lice! Zbog toga su one idealan promo proizvod za period novogodišnjih i božićnih praznika!

Kada dođe hladno vreme i padne prvi sneg, sve što želimo je da prvi slobodan dan iskoristimo za odmor uz mekano ćebe, dobar film i topli napitak! Da- čaj, kafa ili topla čokolada je ono što nam pruža spokoj i dozvoljava da zimu doživimo kao toplo godišnje doba. Toplo u emotivnom smislu. Toplo pod prstima- toplo u srcu!

Iskreno, da li možete da odolite prazničnim šoljama ili drugim promo proizvodima sa prazničnom tematikom kada ih spazite u supermatketu ili negde drugde?! Kakva Vas osećanja obuzmu kada ih ugledate? Da, to su upravo ona osećanja koja u nama bude praznici! Radost, spokoj, detinjstvo… Novogodišnji ukrasi, zvonca, irvasi, jelke- to je ono što nas podseća na detinjstvo!

Praznična promo šolja je stimulans za sva naša čula! Ona nam vizualima, mirisom, fizičkom toplotom, celokupnim fenomenom ,,ušuškavanja uz ćebe, film i topli napitak“ stvara skup osećanja koji nas čine bezbrižnim, sigurnima. Uzbuđenim i spokojnim. Čini nas ponovo decom! To je tajna prazničnih promo šolja! To su one omiljene šolje!

Ako do sada niste poklanjali promo šolje, period praznika je definitivno vreme da isprobate magiju onih sa prazničnim motivima! Obećavamo da ćete ostaviti poseban utisak! Probudite dete u svojim klijentima i poslovnim saradnicima!

Za sve informacije o reklamnom materijalu budite slobodni da nas kontaktirate, a celokupnu našu ponudu možete pogledai OVDE! Tim štamparije Penda Vam stoji na raspolaganju!


+ 381653399973