fbpx

Dizajn reklamnog materijala

Kako radimo?

Naš tim mladih , ambicioznih i energičnih dizajnera spreman je u svakom trenutku da odgovori na sve izazove i zadatke sa kojima se susreće u veoma kratkom roku.

Kod nas sve što zamislite možete i da dobijete, uvek smo spremni da čujemo i uvažimo sve vaše komentare i sugestije. Vizuelni indetitet je nešto po čemu vas okruženje mnogo duže pamti od bilo kojeg drugog efekta, zato je najbitnije što bolje osmisliti i predstaviti se u tom domenu publici.

Sva naša rešenja su unikatna i jedinstvena a na njih uvek možemo uneti i dodati sve vaše sugestije i preporuke, kako bi smo dobili rešenje po Vašem ukusu.

Dizajn reklamnog materijala
Dizajn reklamnog materijala

Šta nudimo?

Štamparija “Penda” od papirne galanterije nudi Vam izradu, vizit karti, memoranduma, koverti, brošura, flajera, blokova,fasciklie, nalepnica, papirnih kesa, čestitki, kataloga, knjiga,papirne podmetače i mnogo toga drugog.

U mogućnosti smo da na različitim kućnim setovima, tekstilu, olovkama, upaljačima i opremi za kancelarije odštampamo Vaš logo firme ili tekst po želji. Reklamni i promotivni materijal najvišeg kvaliteta očekuje Vas upravo u našoj štampariji. Naš rad se ogleda u kompletnom obavljanju svih procesa izrade reklamnog i promotivnog materijala dnosno proizvoda i suluga:tampon, sito i termo štampe što uključuje, dizajn, pripremu za štampu, proces štampe, doradu i isporuku na Vašu kućnu adresu ili adresu preduzeća.

Budite sigurni da ćemo sprovesti u delo svaku Vašu zamisao u najkraćem mogućem roku sa visokim kvalitetom.

+ 381653399973