fbpx

Moderan i minimalistički reklamni materijal

Ako mislite da ste sve videli kada je u pitanju reklamni materijal, prevarili ste se! Ovde zaista važi pravilo da ,,mašta može svašta”! Reklamni proizvodi danas su zapravo proizvodi koje biste i inače kupili. Finalni proizvod dosta zavisi Vaših želja i ideja, ali i dizajna brenda. Međutim, ako je proizvod sam po sebi primamljiv, dizajn može samo da bude savršeni dodatak! Evo koje smo proizvode odabrali za Vas!

Kućni setovi

Ne želite klasične šolje za kafu?! Nema problema! Imamo rešenje za Vas! Odaberite set prozirnih šolja za kafu sa drvenim podmetačima koji odišu elegancijom i minimalizmom! Diskretan logo ili jednostavan natpis učiniće ih savršenim reklamnim materijalom. Sličnog dizajna su i interesantne čaše sa drvenim poklopcem, kao i boca za čaj koju morate imati! Budite u trendu i kada delite reklamni materijal!

 

Tehnička oprema

U našoj ponudi reklamnih proizvoda pronađite tehničku opremu koja je danas svima potrebna. Dodatno, izgleda kao iz sci-fi filmova! A i savršeno se uklapa u moderan dizajn današnjih stanova. Ako ste ljubitelj tehnologije i minimalizma, digitalni stoni sat sa bežičnim punjačem ili bluetooth zvučnik sa bežičnim punjačem biće pravi izbor za Vas i Vaše klijente kojima treba da se predstavite. I naravno, neizostavna USB memorija! Poklanjajte ono što je svima potrebno!

 

Cegeri

Neodoljivi cegeri! Da, zaista su neodoljivi! Poslednjih godina postali su neizostavan modni detalj, pa u skladu sa tim i često birani reklamni materijal. Po našem mišljenju, s pravom! Površina cegera nalik je kanvas platnu, te pruža neograničene mogućnosti dizajna. Ako želite minimalistički i efektan reklamni materijal, s cegerom nikad nećete pogrešiti!

 

 

Celokupnu ponudu reklamnog materijala možete pogledati OVDE, a za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Štamparija Penda Vam je na raspolaganju!


+ 381 65 33 999 73