fbpx

Digitalna štampa velikog formata nudi široku lepezu proizvoda za unutrašnju i spoljnu upotrebu!

Svuda oko nas možemo primetiti veliki broj proizvoda štampanih na digitalnoj mašini: na vozilima, na zidovima, stadionima, u restoranima, poslovnim prostorima, autobusima, hotelima…

Primena digitalne štampe velikog formata

Digitalna štampa velikog formata u reklamne svrhe

Njena primena je neograničena! Najčešća primena digitalne štampe velikog formata je u reklamne svrhe i koristi se kao moćno sredstvo za upoznavanje klijenata sa vašom komanijom, povećanjem prodaje i sa rasprostranjenošću vaših usluga i proizvoda. Digitalna štampa velikog formata u kombinaciji sa dobrim dizajnom i postavljanjem reklame, može biti veoma efektan pomagač pri pozicioniranju vašeg brenda na tržištu. Svi proizvodi iz digitalne štampe velikog formata su vrlo zahvalni za rad jer se sa njima može veoma lako manipulisati. Postavljaju se na raznim mestima: od poda u javnim ustanovama, prozora, visokih zgrada, do svih drugih mesta na kojima ih veliki broj ljudi može lako zapaziti.

Digitalna štampa velikog formata za kuću

Digitalna štampa velikog formata sve češću primenu nalazi i u svakodnevnom životu, van poslovne sfere. Tako se u ovoj tehnici sve više radi ukrašavanje dnevnih boravaka, dečijih soba, i dr, štampom raznih motiva na canvas platnu. Moguće je štampati folije za prozore, terase, tuš kabine sa raznim motivima za ukrašavanje životnog prostora. Vaše je samo da se prepusite mašti a mi ćemo vam dokazati da mašta može baš svašta. Digitalna štampa velikog formata je veoma zahvalna i pogodna za izradu brzih projekata, tako da u jednom danu može se osmisliti, dizajnirati, odštampati i postaviti željeni proizvod.

Štampa ceradnog platna na ploteru

Pored svih ranije navedenih usluga pružamo i uslugu štampe velikog formata na ceradama, zastavskom platnu, meš platnu, kanvas platnu i tako dalje. Ceradni baneri se štampaju na ploterima iz rolne, koje mogu biti širine 1,6m, 2,5 m i 3,2m sa dužinom 50m. Ukoliko postoji potreba za većom širinom ili dužinom banera postoji mogućnost proširenja i to zavarivanjem krajeva banera jedan za drugi pod velikom temperaturom. Ceradni baneri su pogodni za unutrašnju i spoljašnju promociju tj označavanje.

Postavljanje ceradnih banera

Baneri se mogu postavljati na ogradama poslovnih objekata, fasadama zgrada, unutrašnjim konstrukcijama i ogradama, stadionima, dvoranama itd. Veoma se lako montiraju i demontiraju sa željenih pozicija. Ukoliko se radi montaža na već postojećoj konstrukciji, onda se po rubu banera postavljaju ringlice koje su okrugle i pod pritiskom se utiskuju u podvrnuti deo cerade. Rubni deo ceradnog banera se podvrće i isto vrši varenje jednog za drugi deo kao bi rub bio ojačan i prilikom jakog vetra ne dodje do cepanja. Ukoliko u nekom prostoru ili dvorani postoji klik lak ram, onda se ceradni baner samo ubaci u taj ram i pritiskom na ivice klik lak ram se zatvara i fiksira ivice tj. obod ceradnog banera. Na fotografiji (dole) vidi se spoljnji baner dužine 15m i visine 5m, koji je postavljen na postojeću konstrukciju i za istu vezan plastičnim vrpcama kroz ringlice. Konkretno, ovaj ceradni baner postavljen je na placu auto kuće AUTO NENA STILL u Zemunu.

Štampa roll up banera

U štampariji PENDA digitalna štampa velikog formata najčešće se koristi za štampu roll up banera. U digitalnoj štampi se štampa polipropilensko platno koje se kasnije ubacujue u mehanizam. Mehanizmi roll up banera u ponudi su u formatima 85 x 200 cm, 100 x 200 cm i 120 x 200 cm.  Ukoliko postoji potreba za brendiranjem veće površine, predlažemo da se radi BACK drop wall koji može biti 3×4 m ili 4 x 5m. Oba proizvoda pogodna su za razne kampanje i promocije na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Prednosti roll up banera

Lako su sklopivi i prenosivi sa lokacije na lokaciju. Takodje,  velika prednost ovih proizvoda je u tome što se konstrukcija, odnosno mehanizam, može koristiti više puta, samo se vrši zamena platna koje se štampa i kasnije lako montira na sam mehanizam.  U zavisnosti od formata roll up mehanizam je težak svega 2 kg do 4kg. Dolazi u torbi koja se preko ramena nosi kao i svaka druga promo torba.

 

 

 

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate!

Tim štamparije PENDA

+ 381653399973