fbpx

Novogodišnji pokloni 2021

Prolaze zime, proleća, leta i jeseni pa tako prolaze neopaženo i godine. Godine prolaze na sve načine, nekada ispunjene ljubavlju i srećeom, nekada tugom ali uvek prolaze i dolaze neke nove.

Dolaskom novih godina uvek se nadamo ljepšim i vedrim danima sa željom da svi imamo više zdravlja, sreće radosti i da nam se sve želje sa lakoćom ispune i obasjaju radošću nas  i sve naše najmilije. U savremenom dobu dani klize naprosto izmiču neprimetno neosetno, tako da i ne osetimo da smo se već približili kraju godine i danima praznika.

Novogodišnji i božićnji praznici

Najlepši su deo godine jer svi ali baš svi očekujemo neke promene nešto novo, lepše i vedrije. To su dani u kojima svi dele radost, ljubav i sreću.

Šta pokloniti za Novu godinu?

Svako voli da dobije lep poklon ali isto tako da pripremi poklon i obraduje nekog od svojih ukućana, prijatelja, ljubavnih ili poslovnih partnra, klijenata. Pored velikog broja korporativnih poklona koji se mogu bredirati logotipima firme ili kompanije koja poklanja, u našoj ponudi se nalazi i veliki broj novogodišnjih poklona. Najbolje ideje za novogodišnje i božićnje praznike možete pogledati na našem sajtu www.pendda.com . Ideje mogu biti svuda oko vas ili vas mogi inspirisati časopisi, tv emisije ili jednostavno neki intiman dogadjaj. U koliko se radi o poklonu za oca imamo puno artikala koristnih za kućne radionice ili auto gedžete. Kada se radi o poklonima za majke , tetke , bake tu su uvek dominantni pokloni vezani za kuću i kućni ambijent kao što su vaze, ramovi za slike, kuhinjsku setovi za vino, kuhinjski set za sireve, set noževe, daske za sečenje i posluživanje koje je moguće izgravirati sa nekom lepom posvetom.

Pokloni za najmladje

Za mladje ukućane , tinejdžere spremili smo mnogo novih atraktivnih modernih tehnoloških gedžete npr. bežične slušalice, bežične punjače za telefone, bežične zvučnike, pametne satove, bežične pomoćne punjače  i mnoge druge atraktivne artikle.

Svi proizvodi koje smo do sada naveli su pogodni za brendiranje tj uštampavanje posvete onome ko poklon prima.

Pokloni za ljubitelje prirode

Pored svega već pomenutog u ponudi su proizvodi za ljubitelje prirode izvidjače, planinare , ribolovce i sl. Za njih smo takodje pripremili veliki broj atikla od višenamenskih noževa, čuturica, dvogleda, led lampi, kamperskih lampi,  šatora, termosa i sl. Kada se svi ovi artikli lepo izgraviraju sa posvetom i upakuju u lepu kutiju dobijamo savršen novogodišnji poklon.

Ljudi vole da dobiju poklon, ali posebno se obraduju kada dobiju poklon koji mogu da koriste. Srećni su oni koji poklanjaju a takodje i oni koji primaju poklon tako  da je sreća u davanju i primanju za sve one koji znaju tu vrednost da cene. Naravno nikada se ne zna kada ćete dobiti pravi poklon tako da uvek treba biti spreman i zahvalan na svakom poklonu koji vam se podari. Samo kad se setite koliko ste sretni kada primite poklon  je više nego dovoljan razloga spremite poklon i nekog obradujete bez velikog povoda.

Sreća je nešto što nas sve oplemenjuje. Ukoliko imate potrebu za nekim poklonom  možete pogledati našu ponudu gde ima više od 1000 različitih artikala koji se mogu iskoristiti kao lep poklon uz adekvatnu posvetu. U slučaju da vam treba pomoć oko odabira poklona ili brendinga ispisivanja posvete, možete biti slobodni da nas kontaktirate jer smo uvek spremni da vam predočimo naše mišljenje iz bogatog iskustva.

Na kraju želim da naglasimo da je poklon najlakši i najlepši način da se nekom zahvalimo, izvinimo, pokažemo šta osećamo , sprijateljimo i zauvek ostavimo potsetnik na nešto lepo.

Dušan Penda i Vaš tim štamparije Penda.


+ 381 65 33 999 73