Aktuelnosti

Papirni podmetači

Novo i aktuelno! Štampa papirnih podmetača za restorane, hotele, kafice, poslastičarne i sl. Papirni A3 podmetač je deo ponude reklamnog materijala za ugostiteljske objekte. Papirni podmetači za stolove se štampaju po dostavljenom dizajnu i nema ograničenja u broju komada koji se štampa. Rok izrade podmetača je tri do pet dana od dospeća pripreme za štampu. U koliko nemate gotovo rešenje za štampu naš tim dizajnera će vam pomoći da ga iskreirate.

Trail

Novo u ponudi! Sklopivi ranac. Novi model reklamnog ranca. Ovaj ranac napravljen je od poliestera dimenzija 32 x 42 x 21cm. Uštampavanje ovog modela ranca vrši se tehnikom sito štampa. Ovaj model reklamnog ranca nalazi se na lageru u pet osnovnih boja.

Držači za kartice

Novo u ponudi! Predstavljamo vam četiri nova modela držača za kartice, aksesoare koji se svakodnevno koriste u poslovnom svetu. Istovremeno ovaj artikal je veoma funkcionalan i koristan poklon. Novitet u našoj ponudi su držači kartica sa  RFID zaštitom, koji imaju za cilj zaštitu vaših ličnih podataka od moguće zloupotrebe. Od četiri modela koja imamo u ponudi, dva modela predstavljaju futrole koje u sebi sadrže RFID zaštitu. Upotrebom ovih futrola, štitite podatke na vašim karticama i na taj način ćete onemogućiti skeniranje [...]

Bubble

Novo u ponudi! Predstavljamo Vam novi plastični bluetooth zvučnik BUBBLE. Zvučnik se brzo i lako povezuje sa svim vrstama pametnih telefona i tableta, ima snagu od 3W i bateriju koja je punjiva. BUBBLE bluetooth zvučnik se izdvaja iz ponude po tome što je vodootporan. Poseduje moderan dizajn u službi funkcionalnosti, jer zahvaljujući specijalnom gumenom dodatku zvučnik se lako postavlja i stoji na ravnim površinama. Bubble zvučnik stiže u kutiji.   Reklamni artikala pogodan za uštampavanje . Preporučena štampa je tampon štampa.

Jet prsluk

Novo u ponudi! redstavljamo vam novitet u okviru robne grupe textila, prsluk JET WOMEN i JET MEN. Modernog izgleda i sa svojim karakteristikama predstavljaju idealan izbor za predstojeće proleće. Prsluci su: štepani, imaju lagano poliestersko punjenje, dva džepa napred, kao i elastične paspule oko ruku, kapuljače i džepova Bitna karakteristika je činjenica da je najlon i spolja i iznutra prsluka, što doprinosi mekoći, savitljivosti i kvalitetu proizvoda. Prsluk je slim fit model, pa tako može da služi i kao podjakna. 

TESLA

Nova pomoćna baterija reklamni proizvod. TESLA je nova pomoćna baterija za mobilne uređaje kapaciteta 4000mAh. Baterija je spakovana u poklon kutiju sa USB kablom za punjenje. Kućište je izrađeno od aluminijuma, pa je tako idealno za lasersku gravuru, ali i digitalna štampa je takođe opcija. Baterija poseduje i LED indikator nivoa napunjenosti baterije, a imajući u vidu cenu, ovaj proizvod će sigurno biti popularan ove sezone