fbpx

Zaštitne maske za lice sa štampom

 

Zaštitne maske za lice predstavljaju osnovni deo zaštitne opreme na radu. Osim kao zaštitna oprema na radu koriste se i u hobi radionicama,  a u skladu sa novonastalom situacijom postale su deo svakodnevnog životne potrebe zbog zaštite od korona virusa

Od čega su izradjene zaštitne maske?

Zaštitne maske su spolja uradjene od poliesterskog materijala mikrofibera a unutrašnji deo do lica je od pamuka. Materijali su tako spojeni da je zaštitna maska prijatna i udobna za nošenje, a vazduh prolazi kroz dva sloja tako da je zaštita zagarantovana.  Na krajevima zaštitne maske je ušivena lasiš traka koja ide oko ušiju. Zaštitne maske su višekratne i mogu se prati a preporuka je da se peru na 60 stepeni.

Da li su zaštitne maske testirane?

Zaštitne maske su testirane na iskuvavanje ali se to ne  preporučuje u koliko je na njima uradjena štampa. Osim što su zaštitne maske deo radne uniforme one  su postale i obavezan artikal za rad u svim zatvorenim prostorima.

Brendiranje zaštitnih maski za lice

Zaštitne maske iz naše ponude su postale  reklamni materijal tj. modni proizvod jer postoji mogućnost štampe po želji i zamisli.

Štampa na zaštitnim maskama

Štampa na zaštitnim maskama se vrši sublimacijom u koliko je reč o dizajnu u punom koloru ili sito štampom ukoliko se štampa logotip u jednoj ili dve boje. Obe tehnike štampe se vrše bojama na vodenoj bazi koje su proverene i sertifikovane kao eko-boje.

Rok izrade zaštitnih maski

U zavisnosti od poručene količine rok za izradu je do tri radna dana po prispeću idejnog rešenja. Ukoliko imate ideju a to treba da se pretoči u grafičko rešenje i pripremu za štampu tu je naš tim da vas sasluša i zajedniči uradimo konačno rešenje.

 

POZOVITE NAS! Vaša štamparija Penda.


+ 381653399973