fbpx

Top 5 reklamnih materijala za dame

Vaši klijenti su pretežno žene i želite da odaberete reklamni materijal koji će ih oduševiti? Ovo je članak za Vas! Pripremili smo Vam listu top pet reklamnih materijala za dame.

Žene uglavnom imaju sve što im možete ponuditi kao reklamni materijal. No, to nikako ne treba da Vas spreči da odaberete baš neki od tih reklamnih materijala! Valja promeniti kišobran i ceger, obnoviti rokovnik, nabaviti novo ogledalce, i zakačiti novi bedž! Dizajnom privucite pažnju i navedite ih da baš Vaš kišobran ponesu tog dana! Tu smo da Vam pomognemo sa idejama! Evo šta sve možete pokloniti damama:

 

 

Kišobran

Kišobran je jedna od stvari koje istovremeno svi imamo i nikad nemamo! Tu je kad ne treba, nema ga kad je potreban! Koliko puta Vam se dogodilo da Vas iznenadi kiša, a da ne možete da nadjete kišobran? Ili da pronadjete kišobran koji već dugo stoji i više nije funkcionalan? Ili se baš u tom trenutku setite da ste ga poslednji put zaboravili u nekom kafiću ili pozajmili prijatelju! Zato kišobrana nikad dosta! Neretko je i odličan modni detalj- savršeno za žene koje po kišnom danu uklapaju dizajn kišobrana sa odevnom kombinacijom! Upotpunite im kolekciju!

 

 

Ceger

Od kad se kao društvo trudimo da ograničeno koristimo plastične kese, cegeri su zaživeli! Zato je odabir cegera prava stvar! Slično kao i sa kišobranima, kad god je poteban, negde se magično zagubi! I njih treba imati više! Ako se dodatno potrudite oko dizajna, možete napraviti modni detalj koji žene neće nositi samo do prodavnice! Na kraju, deljenjem cegera širite svest o potrebi da brinemo o svojoj okolini!

 

Rokovnik

Iako se sve digitalizuje, potreba da nešto sebi zapišemo rukom hrabro opstaje! Posebno kada su žene i njihove potrebe u pitanju! Bilo da im treba u poslovne svrhe, ili se edukuju, prave planove ishrane, budžeta, ili im služi da zapisuju svoje misli- rokovnici su idealni i uvek potrebni! Poklanjanjem rokovnika možete nekoga navesti da konačno odluči da organizuje svoj život i baš danas krene sa zdravim navikama! Učinite dobro delo!

 

Ogledalce

Da li verujete u ono da razbijeno ogledalce donosi sedam godina nesreće? Pretpostavljamo da ste se uverili u suprotno čim ste prvi put slučajno polomili neko ogledalo! I često se lome. Zbog toga su i potrebna! Poklonite damama kompaktna ogledalca koja će im stati u torbicu i biti pri ruci kad zatreba!

 

 

Bedž

Za urbanije dame koje svoju odevnu kombinaciju ili torbu/ceger/ranac, vole da ukrase bedževima! Bedževe je uvek lepo videti, posebno ako na sebi nose moćne poruke!

 

Ovo je bio naš izbor reklamnih materijala za dame, ali je na Vama da se odlučite, pa možda i za neki netipično ženski reklamni materijal! Zašto da ne! Pogledajte ovde našu široku ponudu reklamnih materijala i odaberite nešto originalno! Tu smo za Vas!