fbpx

Najbolji promo proizvodi za kancelariju!

Uređenje radnog prostora predstavlja izazov i užitak ujedno. Važno je kako ćete organizovati nameštaj, koje biljke ćete odabrati da kancelariji daju dozu topline… Kada uredite prostor, potrebno je da se pobrinete za opremanje kancelarije sitnicama – a tu stupa na scenu tim iz štamparije Penda, sa našim bogatim asortimanom kancelarijskog materijala koji može poslužiti i u promotivne svrhe. Evo nekoliko važnih stavki koje morate imati u svom radnom prostoru!

Olovke

Olovke su neophodne u svakoj kancelariji i to u velikom broju! One su i odličan promo artikal na kom možete štampati svoje kontakt podatke ili podatke svoje firme. Veliki broj boja i vrsta olovaka omogućava da se uklopite dizajnerski i da iskažete svoju kreativnost! Dakle, pored činjenice da će Vama svakodnevno biti korisne, biće korisne i onima koji Vam dolaze u posetu ili na sastanak.

Rokovnici

U radnom prostoru ništa nije u toj meri potrebno kao rokovnici za različite tipove beleški ili podsetnika. Iako se danas mobilni telefoni često koriste za podsećanje na važne događaje, nekad je jednostavno neophodno neke stvari zabeležiti na papiru. I rokovnike, kao i olovke, možete brendirati i zatim poklanjati poslovnim saradnicima i klijentima.

USB uređaji

U svakoj kancelariji su dobrodošli svi tipovi prenosivih memorija. Osim što su važni Vama za čuvanje dokumenata i podataka, možete ih koristiti i kao kvalitetan promotivni artikal u svrhe reklamiranja Vaše firme.

Viziteri

I dalje je u poslovnom svetu vizit karta Vaša lična karta! Na njoj se nalaze svi važni podaci za onoga kome je dajete. Bez obzira na razvoj savremenog društva, deljenje vizit karti je jedan od običaja u poslovnom svetu koji opstaje uprkos svemu. To je razlog što u Vašoj kanecelariji treba da imate kvalitetno izrađen viziter, a za važne klijente možete ga uključiti i u poklon promotivni paket.

U štampariji Penda možete pronaći ove, ali i mnoge druge promotivne artikle, stoga nas pozovite još danas!


+ 381653399973