fbpx

Moć olovke- male stvari koje prave velike promene

Ok, činjenica je da živimo u digitalnom dobu! Činjenica je da gotovo svaki pojedinac poseduje neki tehnološki napredan uređaj ( tablet, smartfon, laptop). Ali je isto tako činjenica da, koliko god stvari napredovale i menjale se, neke će trajati zauvek! Kao npr. olovke! Koliko god da spadate u ovisnike o sve ono što su nam tekovine savremenog doba donele, neke stvari ćete uvek koristiti. Zato je olovka jedan od najvažnijih proizvoda u promotivnoj industriji! Već smo u nekoliko navrata govorili o tome koje su prednosti korišćenja olovke u svrhu promocije nekog proizvoda ili brenda. Danas smo se opredelili da Vam predložimo na koji način ih sve možete iskoristi i u kojim prilikama! Uz malo kreativnosti i maštovitosti, možete napraviti pun pogodak u svojoj kampanji! Dakle, Pogledajte dolenavedene kategorije i upotrebite olovke da ih osvojite!

1. Školarci

Ukoliko su vaša ciljna grupa školarci, studenti, profesori- pravi promo proizvod koji im možete ponuditi su olovke! Iako se danas nastava ubrzano modernizuje, ovoj populaciji su sveske i olovke ključne za rad. Zato pažljivo promislite kakve olovke ćete im pokloniti! Sigurni smo da će ih koristiti i da će ih stalno podesećati na Vaš brend!

2. Privatne škole, radionice, banke

Razmislite, koliko ste puta i sami pitali u banci nekoga da Vam pozajmi olovku?! Ili ste vlasnik privatne škole stranih jezika? Ima li boljeg, a jednostavnijeg marketinškog alata za Vas od- olovke?! Teško! Pokažite svojim klijentima, polaznicima da su Vam važni. Darivanje promo materijalom je danas postao deo navika i sigurni smo da će pozitivna svest o Vama nastaviti da se širi uz adekvatno odabrane proizvode. Olovka je svakako jedan od njih!

3. Sajmovi

Ok, možda ne ove godine! Ali nadamo se da će se sajamske aktivnosti sledeće godine vratiti i da ćemo ponovo imati priliku da uživamo u događajima ovog tipa. A to su mesta gde veliki broj ljudi ima priliku da Vas upozna! Znamo koliko je važan prvi utisak! Zbog toga se dobro pripremite za sledeću godinu, isplanirajte aktivnosti na polju marketinga i, naravno, uključite olovke u taj  proces!

A za sve dodatne savete, ideje i usluge, pozovite štampariju Penda! Tu smo da Vam pomognemo da rastete!


+ 381 65 33 999 73