fbpx

Kožna galanterija- pokloni koji ne izlaze iz mode

Približavaju nam se praznici i vreme je da razmišljamo o poklonima, kako za naše bližnje, tako i za naše kolege, saradnike…kome god imamo potrebu da poklanjamo! Mali znak pažnje može samo da poboljša medjuljudske odnose! Medjutim, odabir poklona može biti izazovan iz više razloga: želite da budete originalni; tražite poklone koji vam se uklapaju u budžet; treba da odaberete poklon za muškarce; želite da ostavite dobar utisak.

Ove nedelje, odlučili smo da Vam predstavimo naše poklone iz ponude kožne galanterije koja, složićete se, nikada ne izlazi iz mode! Sa poklonima od kože ne možete da pogrešite! Dovoljno su originalni (nisu uvek prvi izbor, a možete ih i personalizovati kod nas), idealni su kao poklon muškarcima i sa njima uvek ostavljate utisak dobrog ukusa i profesionalnosti (za kolege i saradnike). Evo šta Vam nudimo iz ponude kožne galanterije:

Privesci

Idealan poklon za kolege i saradnike! Dovoljno umeren, a opet sa ukusom. I potreban! Koliko ljudi znate koji gube ključeve zbog toga što nemaju priveske ili su nedovoljno kvalitetni, pa se sami otkinu? I nikako ne zaboravite da ih personalizujete!

 

Futrole

Futrole, za različite namene: kartice, ključeve, cigarete, naočare…odaberite onu koja govori o ličnosti osobe kojoj poklanjate! U različitim bojama i s mogućnošću utiskivanja logotipa. Iskažite zahvalnost na originalan način!

Torbe i novčanici

Za one elegantnije, koji nose novčanike i torbe. Vrlo praktično, ali specifično, posebno kada su muškarci u pitanju- ne nose ih svi. Medjutim, ako poznajete osobu i odlučite se za neki od ovih poklona jer ih osoba rado nosi– nećete pogrešiti! Obnovite im kolekciju novčanika i torbica!

Rokovnici

Ko se još ne obraduje rokovnicima kada ih dobije?! Neprevazidjen poklon za kolege i saradnike! Pogledajte i našu ponudu rokovnika za 2021. godinu– a pravo je vreme i da se odlučite za datumirane rokovnike. Simboličan način da poželite srećnu i uspešnu godinu!

 

 

Sve proizvode kožne galanterije radimo sa utisnutim logotipom po želji klijenta– tako da svaki artikal predstavlja unikatan poklon! Posebnu pažnju posvećujemo izradi ambalaže za pakovanje poslovne kožne galanterije, što je samo još jedan detalj kojim se utiče na celokupan utisak!

 

Za sva dodatna pitanja i rokove budite slobodni da nas kontaktirate!

Tim štamparije PENDA