fbpx

Antistres lopticom do poboljšanja celokupnog poslovanja!

Ako Vam je u ovom periodu potreban promo materijal, a ne možete da se odlučite koji, imamo predlog za Vas! Možda je pravo vreme odlučiti se za antistres loptice!

Svakodnevnica puna stresora

Svakodnevna dešavanja, bili mi toga svesni ili ne, utiču na nas. Čak i ako je neko naizgled ,,imun na stres“, budite sigurni da nije! Činjenica da svi živimo pod stresom ne sme da normalizuje stres i njegove posledice. U prevodu, za naš organizam stres nije normalno stanje. Dugotrajno izlaganje stresu utiče kako na naše mentalno, tako i na fizičko zdravlje. Možda posledice ne možemo da opazimo odmah, ali one se sigurno javljaju! Podmuklost stresa je ta što izaziva posledice koje često pripisujemo drugim faktorima. I tako na stres niko ne obrati pažnju!

Prednosti korišćenja antistres loptice

Ako znamo da živimo u stresnim okolnostima, potrebno je da usvojimo načine da se konstruktivno nosimo sa njima. Koriščenje antistres loptice može da bude jedan od njih! Antistres loptica ublažava stres tako što čini Vaše ruke zauzetim jednostavnim, ponavljajućim pokretima koji na kraju postaju gotovo podsvesni. Stručnjaci kažu da se tada Vaša anksioznost ili stres preusmerava na antistres lopticu. Višestruko stiskanje loptice oslobađa napetost i pomaže u ublažavanju stresa. Prednost korišćenja antistres loptice je i poboljšanje cirkulacije krvi, te na taj način možete uticati i direktno na svoje fizičko zdravlje!

Podizanje svesti o mentalnom zdravlju 

Iz ovih razloga, antistres loptica može biti moćan i koristan promo materijal! Dodatno, odabirom antistres loptica za promo materijal pokazujete brigu o mentalnom i fizičkom zdravlju, što utiče na sliku vaše kompanije u društvu. Širite svest o potrebi da brinemo o svom mentalnom zdravlju! Ljudi imaju tendenciju da kompanije koje su društveno odgovorne i aktivno se zalažu za podizanje svesti o društvenim problemima, njihovu kontrolu i rešavanje, posmatraju značajno pozitivnije. Takav stav utiče na njihovo ponašanje, te se vrlo verovatno pre odlučuju za njihove proizvode i/ili usluge!

I eto ga put od odabira antistres loptica za promo materijal, do poboljšanja celokupnog poslovanja! A činite i dobro delo!