fbpx

Zagrejte ih!- reklamni tekstil za zimu

Štamparija Penda je za kraj ove godine pripremila za vas kvalitetan i moderan reklamni tekstil za zimu! Ima li korisnijeg reklamnog materijala za zimu od jakni, rukavica, šalova, kapa? Za sve one koji se još uvek nisu odlučili na koji način će poželeti uspešnu Novu godinu svojim prijateljima, saradnicima i klijentima, pripremili smo vam mini vodič kroz zimski reklamni tekstil naše ponude.

Jakne

Ove godine smo se posebno opremili jaknama i vetrovkama u više boja i modela, kako za muškarce, tako i za žene! Kvalitetne šuškave jakne i vetrovke ne izlaze iz mode, a ne nose se samo leti! Odlučite se za reklamni materijal koji koristi svojoj svrsi skoro tokom cele godine. I budite originalni! Složićete se da jakne i vetrovke nisu tipičan reklamni materijal- potrudite se da vas zapamte!

Kape

Znate da neki vaši prijatelji, saradnici, klijenti ne vole da nose kišobrane? Da, čest slučaj, posebno medju muškarcima. No, u zimskom periodu primat postaje zaštita glave od hladnoće i padavina. Ispoštujte ih ako nisu ljubitelji kišobrana, i poklonite im kapu! Obećavamo da im neće odoleti! U ponudi su nam raznobojni muški, ženski i unisex modeli zimskih kapa, čije nijanse lako možete uklopiti sa jaknama, šalovima i rukavicama iz naše ponude!

Rukavice

Iako je nošenje rukavica zimi preporučljivo, posebno za žene, postalo je problematično u današnje vreme. Neprestano korišćenje pametnih telefona velikih ekrana, koji često ne reaguju na dodir ukoliko je prst pokriven rukavicom, sprečava većinu nas da ih nosi. A onda se ubrzo javi problem promrzlih prstiju, zbog kojeg budemo u potpunosti onemogućeni da koristimo telefon!  E pa, u našoj ponudi imamo rukavice koje rešavaju oba problema! Poklonite im rukavice od posebne tkanine koje im omogućava da koriste telefon napolju, po hladnoći, dok im istovremeno štite prste od smrzavanja! Biće vam zahvalni!

Šalovi

Uklopite šal uz kapu i rukavice! Često se ovi zimski aksesoari kupuju odvojeno, pa kad se stvori potreba da se nose istovremeno, bude problem ako se ne uklapaju! Omogućite im da imaju svoj komplet šala, rukavica i kape!

Tim štamparije Penda Vam je na raspolaganju po pitanju odabira reklamnog materijala, kao i usluge štampanja! Budite slobodni da nas kontaktirate!