fbpx

Za naše najmladje!

Reklamni materijali se obično daju odraslima. Oni su ti koji raspolažu novcem u odnosu na decu i svi se obično fokusiraju na njih. No, postoje i interesantni predmeti i igračke koji mogu biti korisni i zanimljivi deci, a koje mogu koristiti zajedno sa roditeljima, čime se i njima predstavljate! Evo šta sve možete pokloniti deci!

 

Reklamni tekstil za decu

Zamislite sreću deteta kada mu poklonite majicu ili kačket sa motivima omiljenog crtanog filma! Ili budite originalniji pa osmislite neku svoju štampu koja će biti zanimljiva deci! Beskonačan je broj mogućih ideja! A našim najmladjima i njihovima mamama poklonite bebi portikle! Mame će vam biti zahvalne!

Podstičite kreativnost

Razvijanje kreativnosti kod dece jedan je od značajnih razvojnih zadataka koji se odražava na kasnije funksionisanje deteta. Kreativna deca bolje prolaze u školi i sebi otvaraju put do uspešnih odraslih ljudi! Poklonite im drvene bojice u praktičnom valjkastom pakovanju sa zarezačem koje mogu nositi sa sobom, set za crtanje sa bojicama i bojankom ili voštane boje! Poklanjajte korisno!

Za igranje

Igračaka je puno i neretko brzo dosade deci, ma kakve god da su! Medjutim, postoje korisne igračke koje su uvek aktuelne i kojima se deca iznova raduju! Jedna od tih je slagalica! Poklonite deci slagalicu sa interesantnom slikom koju će jedva čekati da slože! Zanimate ih, podstičete njihov razvoj i reklamirate se! Odgovorno i korisno! Možete se odlučiti i za male i mekane antistres loptice, koje mogu s vremena na vreme služiti i kao igračka deci i kao predmet za umirivanje odraslih! Da li ste do sada sreli dete koje ne voli loptu? Teško ih je pronaći! A obožavaju ih roditelji! Ili, poklonite im letećeg zmaja– tome definitivno neće odoleti!

 

Budite originalni, poklonite nešto deci vaših klijenata i dajte im razlog da provode vreme zajedno! Odaberite predmet od kojeg dete neće moći da se odvoji, a da vas istovremeno roditelji posmatraju odgovornom kompanijom koja brine o razvoju njihove dece!

 

 

Za više informacija o reklamnim materijalima i uslugama štampe budite slobodni da nas kontaktirate!

Tim štamparije Penda