fbpx

Welcome Kit za novozaposlene!

Dolazak novog zaposlenog je velika promena za firmu i kolektiv, a posebno za osobu koja dolazi. Novo okruženje, novi ljudi, želja da se pokaže u najboljem svetlu i brzo uklopi u posao i kolektiv, poprilično su stresni za svakoga ko stupa na novo radno mesto. Velike firme, ali sve više i manje, prepoznaju izazove sa kojima se suočavaju novi zaposleni, te nastoje da im ih koliko-toliko olakšaju. S tim ciljem osmišljen je Welcome Kit- paketić dobrodošlice za svakog novog zaposlenog!

Šta može da se nadje u Welcome Kit-u? Sve što vam padne na pamet! Odaberite predmete koje zaposleni u vašoj firmi svakodnevno koriste, ili predmete koje diktira period u godini. A ako želite da budete originalni, odaberite neki interni predmet koji će predstaviti vašu firmu i kolektiv i podstaći osmehe kada ga novozaposleni ugleda! Evo nekih naših predloga!

Za svakodnevnu upotrebu

Welcome Kit za novozaposlenog definitivno može da sadrži sitnice koje će svakodnevno biti potrebne. Naravno, brendirane! Jednu olovku u bojama firme, notes sa logotipom firme i možda brendirana šolja za kafu ili čaj! Za kancelarijskim stolom može biti potreban i USB, pa nije loše u Welcome Kit ubaciti i brendirani USB. Na kraju, sve ono što se svakodnevno koristi u vašoj firmi može biti jedna od korisnih sitnica za ovaj paketić dobrodošlice! Istražite našu ponudu reklamnog materijala OVDE!

Uskladite se sa aktuelnim vremenskim uslovima

U zavisnosti od godišnjeg doba tokom kojeg novozaposleni kreće da radi, prilagodite i njegov Welcome Kit! Ako zapošljavate tokom proleća ili jeseni, brendirani kišobran mora da se nađe u paketiću dobrodošlice! Za leto je idealna majica sa logotipom firme, a za zimu odaberite brendiranu kapu, šal, rukavice ili termos.

Da se bliže predstavite!

Pokažite svoju originalnost! Neka vaš Welcome Kit sadrži i nešto netipično što će reći više o vama! Možda brendirana antistres loptica, ako ste firma koja ima moto ,,Bez stresa!”? Ili mini bluetooth zvučnik ako slušate muziku u radnoj atmosferi? Odaberite nešto svoje!

 

Uz Welcome Kit uvođenje novozaposlenog u kolektiv je lakše i srdačnije! Prilika je da se iskaže dobrodošlica i započnu razgovori uz osmeh!

Svoj Welcome Kit osmislite uz pomoć nas! Celokupnu ponudu materijala koji možete iskoristiti za svoj Welcome Kit pogledajte OVDE, a imate i naš tim na raspolaganju ako su vam potrebne preporuke!

Pokažite brigu o novim zaposlenima i kontaktirajte nas već danas!


+ 381653399973