fbpx

Vreme je za reklamne majice!

Reklamne majice spadaju u top 10 promotivnih proizvoda još od 60-ih godina kada su se prvi put pojavile! To se svakako opaža i u poslovanju štamparije Penda – reklamne majice su definitivno jedan od najtraženijih proizvoda! Ako se i dalje pitate zbog čega je to tako, nema problema, tu smo da Vam iznesemo samo 5 razloga (a ima ih mnogo!) da ove sezone odaberete reklamne majice za promociju!

Reklamne majice su pokretna reklama!

Malo je reklamnih proizvoda koji su na neki način mobilni. Reklamna majica je jedan od takvih proizvoda! Kada svoj brend stavite na majicu, svako ko je nosi, reklamiraće Vas bez naknade. Dobićete potencijalne ambasadore Vašeg brenda samim poklanjanjem majice! Ako već ovo nije dovoljno dobar razlog da birate reklamne majice, čitajte dalje!

Uvek i svima su potrebne!

Za razliku od nekih drugih reklamnih proizvoda, majice su zaista uvek i svima potrebne! Ne samo što je komad odeće, već je takav komad odeće koji se može nositi svakodnevno, posebno u ovom periodu. Samim tim, smanjujete verovatnoću da neko zaboravi ili baci Vaš reklamni proizvod – možete da budete skoro pa sigurni da će reklamnu majicu svi sačuvati, jer nikad se ne zna kada će zatrebati!

Daju neograničene mogućnosti za dizajn!

Majicu treba posmatrati kao prazno platno, jer na njoj možete odštampati šta god želite! Na Vama je samo da budete kreativni! Od jednostavnog logotipa kompanije, ili slogana, preko poruke koja je povezana sa Vašim brendom, pa sve do originalne ilustracije koju će svi poželeti da nose, mogućnosti su zaista neograničene!

Čine da Vaši zaposleni zaista izgledaju kao tim!

Reklamne majice nisu samo za poklanjanje Vašim klijentima, kupcima, prijateljima, porodici – one mogu i treba da budu važan segment vizuelnog identiteta Vaše firme. Odaberite da brendirate svoj tim i time učinite da se Vaši zaposleni osećaju kao deo firme, dok istovremeno širite doseg brenda! Setite se koliko je efektno da vidite tim koji zaista izgleda kao tim!

Majice se mogu koristiti čak i kao odeća kompanije kako bi zaposlenima pružili uredan i dosledan izgled, a da ih ne primoravate da nose kravatu.

Pristupačne su!

Većini naših klijenata je pristupačna cena važan faktor pri odabiru reklamnog materijala. I to je u redu, ali to često može biti ograničavajuće za pojedine grupe reklamnih proizvoda. Srećom, ovo ne važi za reklamne majice! Šta god odabrali da na njoj odštampate, cena će u većini slučajeva biti i više nego pristupačna. Tako da, ako Vam je cena na prvom mestu kada je odabir reklamnih proizvoda u pitanju, odlučite se za reklamne majice!

Odmaklo proleće je idealan period da razmišljate o dizajnu i štampi reklamnih majica za ovu sezonu! Kontaktirajte tim štamparije Penda već danas i na vreme obezbedite svoj reklamni materijal!


+ 381653399973