fbpx
Penda reklamni materijal

VIP pokloni – Penda štamparija

Kako se bilo koji posao razvija i raste, tako raste i broj klijenata. Prilikom važnih susreta ili kompanijskih proslava ponekad je potrebno izraziti zahvalnost ili ukazati pažnju saradnicima ili zaposlenima. I tada štamparija Penda ima rešenje za vas.

Izaberite prigodan, odgovarajući poklon iz našeg bogatog asortimana kvalitetnih, luksuznih poklona. U srpskoj tradiciji rakija nije samo piće, već i simbol prijateljstva i međusobnog uvažavanja.

U samom srcu Šumadije, u okolini prelepe planine Rudnik nalaze se Topola i Blaznava, mesta na kojima rađa najbolja šljiva. Od nje majstori svog zanata peku rakiju, prepečenicu, snažnog i punog ukusa i sa simboličnim nazivom – Žar. Ono što ovaj tip poklona izdvaja od svih ostalih je to što se može doživeti svim čulima. Ukus, miris i boja rakije Žar, kao i samo pakovanje celog proizvoda omogući će Vam da ostavite nezaboravan utisak.

Ne ustručavajte se da poklonite kvalitetno piće u fino izrađenoj drvenoj kutiji, a mi Vam nudimo mogućnost laserske gravure i utiskivanje natpisa koji želite. Nudimo Vam dva tipa ovog proizvoda: u prvi nisu uključene čašice za rakiju, u drugi jesu. Drugo pakovanje je takođe izrađeno od drveta, ima oblik knjige i tri staklene čašice. I broj čašca je simboličan, asocira na srpsku kulturu i tradiciju.

Dakle, štamparija Pendda Vam nudi mogućnost da izađete iz šablona i jednoličnih poklona! Nudimo Vam priliku da poklonite nešto izuzetno i po kvalitetu izrade i po simbolici koju nosi.

Ukoliko ipak želite nešto drugačije, možete se opredeliti za Diplomat set u okviru kog se nalaze novčanik, hemijska olovka i privezak jednostavnog, a upečatljivog izgleda, izrađeni od eko kože. Gloria set obuhvata blokčić, hemijsku olovku i futrolu, takođe izrađene od eko kože.

U ponudi imamo i ženske i muške novčanike od prirodne kože. Mi ćemo Vam ih brendirati po želji, ili, ukoliko želite da ih personalizujete, ugraviraćemo željene inicijale.

Dobar utisak sa našim izborom poklona je zagarantovan!