fbpx
Penda sportska promo oprema maj

Vežbajte sa nama- promo proizvodi za najbolje sportske rezultate!

Istegnite se, zagrejte se i počnite! Više nema razloga da odlažete sportske aktivnosti u prirodi! Svi vi koji ste se uželeli svežeg jutarnjeg vazduha uz omiljenu fizičku aktivnost, pravi je trenutak da proverite da li su vaši sportski rekviziti spremni, i krenite! A ukoliko razmišljate da bi oprema za profesionalne sportiste, kao i za sportiste rekreativce, bila pravi izbor za vašu promotivnu poslovnu kampanju, pravi je trenutak da kontaktirate tim iz štamparije Penda i učinite prvi, ali najvažniji korak za širenje svesti o vašem brendu! Proizvodi koji su se pokazali kao najbolji izbor za sve one koji vode zdrav život i zaljubljenici su u sport ćete pronaći u nastavku teksta!

1. Majice
Uvek neophodne! Majice su sjajan reklamni proizvod za svakoga ko se bavi nekom sportskom aktivnošću! Ono što ćete obezbediti svom brendu je da bude primećen od strane velikog broja ljudi u kratkom vremenskom periodu! A ono što je podjednako važno je da izborom kvalitetne majice obezbeđujete i pojedince lojalne vašem brendu!
2. Kačketi
Bilo da su vaša ciljnja grupa deca ili odrasli, biciklisti, trkači, šetači- svima su tokom narednih toplih i sunčanih dana neophodni kačketi! Osim što obezbeđuju zaštitu od štetnih UV zraka, kačketi mogu poslužiti i kao modni aksesoar!
3. Flašice za vodu
Primena ovih flašica je ogromna- voda je potrebmna svima i jedan od najboljih načina da unosite dovoljne količine tečnosti u organizam je da pratite koliko ste vode tokom dana popili. Zbog toga su flašice odličan izbor kao deo promo kampanje i za one koji se bave sportom, ali i za sve ostale!
4. Fitnes treker- pametni sat
Iskoristite sve prednosti koje pruža moderna tehnologija- svojim klijentima, saradnicima, prijateljima poklonite jedan od najpopularnijih sportskih gedžeta- pametni sat koji prati i obaveštava vas o tome kakve ste rezultate ostvarili tokom dana!

 

Ukoliko biste da čujete još neke savete, predloge i iskustva, pozovite štampariju Penda i obezbedite najkvalitetniji promo materijal još danas!