fbpx

Upaljač kao promo proizvod? Da! Evo zbog čega!

Pitate se zbog čega da birate upaljač za reklamni materijal? Jasno vam je da su čest izbor za promo proizvod, ali biste da odaberete nešto drugačije? I to je u redu! OVDE pogledajte ponudu našeg reklamnog materijala i u mnoštvu odaberite onaj koji vas najbolje predstavlja. Međutim, ako biste da date šansu upaljačima, podržavamo! Evo i zbog čega!

Uvek i svima potrebni!

Reklamni upaljači sa vašim logotipom ili željenim natpisom siguran su način da one koji ih koriste svakodnevno podsetite na vaš brend! Sa druge strane, onima koji ne koriste upaljač svakodnevno, isti može da zatreba u bilo kojoj drugoj situaciji! A potencijalnih situacija je bezbroj! Činjenica je jedna- svakoj kući je potrebno više upaljača!

Neograničene mogućnosti dizajna

Kada odaberete upaljač u željenoj boji, sledeći korak je osmisliti štampu. Jedino su vaša mašta i potrebe granica! Na upaljaču se obično štampaju osnovne informacije o firmi sa logotipom, ali možete da odaberete i originalniju štampu- odaberite rečenicu koja će nasmejati one koji upaljač budu koristili!

U štampariji Penda brendiranje upaljača radimo tampon, sito ili digitalnom štampom. Koji god tip štampe da odaberete, kvalitet je zagarantovan! Naš tim je u svakom trenutku spreman da vas posavetuje oko odabira tipa štampe.

Isplativi su

Reklamni upaljači su vrlo isplativ reklamni materijal. Razlog je pre svega velika upotrebna vrednost i činjenica da se gotovo nikad ne bacaju. Takođe, zahtevaju jako malo ulaganja! Postići željeni efekat, uz prihvatljiva ulaganja- upravo ovo se postiže reklamnim upaljačima!

Bonus: Poklanjanje upaljača ne dovodi do svađe!

Poznato vam je verovanje da upaljače ne treba poklanjati. Kažu: poklanjanje upaljača dovodi do svađe sa osobom kojoj smo ga poklonili. Da li ste se posvađali sa osobom kojoj ste poklonili upaljač ili od koje ste ga dobili na poklon? Sigurni smo da to ne ide baš tako!

 

U štampariji Penda vlada verovanje da svaki poklon dovodi do poboljšanja odnosa dve osobe! Zato poklanjajte! I upaljače, i rokovnike i olovke i sve što vam se učini korisnim i željenim!

Tim štamparije Penda vam stoji na raspolaganju! Kontaktirajte nas već danas!


+ 381653399973