fbpx

U susret sunčanim danima!

Maj mesec je pravi prolećni mesec! A gde je proleće, tu je i leto! Pripremite se za sunčane dane na vreme! Pravo je vreme da iskoristite priliku i prilagodite svoje reklamne proizvode. Zato smo odlučili smo da ove nedelje za Vas odaberemo reklamne proizvode koji štite od sunca! Evo šta imamo u ponudi!

Naočare za sunce

Ne postoji proizvod koji se bolje slaže sa suncem od naočara za sunce! Idelane za ciljnu grupu uzrasta od 5 do 95 godina! U prevodu- svima su potrebne i rado nošene! Odaberite jednobojne ili dvobojne naočare za sunce koje se slažu sa imidžom Vaše firme! Sve naočare za sunce koje se nalaze u našoj ponudi pogodne su za štampanje različitim tehnikama štampe.

 

Kačketi

Kačket je pun pogodak kada su reklamni proizvodi u pitanju! Ljudi se retko sete da ga kupe, a potreban je. Zato se kačketi poklanjaju! U našoj ponudi pronađite klasične kačkete ili vizir kačkete koji su idealni za sportske aktivnosti na suncu. Vaši klijenti će Vam biti zahvalni!

 

Šeširi

Slično kao i sa kačketima i šeširi su odličan izbor za reklamni proizvod. Međutim, za razliku  od kačketa, šešire nose oni koji žele da budu drugačiji! Ako su vaši klijenti specifični i teže eleganciji čak i u svakodnevnom odevanju, šešir treba da bude Vaš reklamni proizvod! Neka Vaš logo zasija na plaži ovog leta!

 

Bonus: Termosi

Termosi ne štite direktno od sunca, ali nam pomažu da se sa njim izborimo! Hidratacija je broj jedan prioritet kada je u pitanju sunčanje i kretanje tokom sunčanog dana; zato je termos nezaobilazan! Brinite o svojim klijentima i poklonite im termose sa originalnim motivima koje će rado nositi sa sobom!

 

 

Za sve informacije o reklamnim proizvodima možete kontaktirati naš tim! Celokupnu ponudu reklamnih proizvoda možete pogledati OVDE! Odaberite pravi reklamni proizvod za Vašu firmu već danas!


+ 381 65 33 999 73