fbpx

U duhu slava!

Sezona je slava, a mi smo odlučili da Vam predstavimo originalne poklone za domaćine! Ove godine se slave sigurno drugačije obeležavaju- u krugu uže porodice ili prijatelja. Bilo da Vaša porodica i prijatelji odlučuju da slavu samo obeleže ili ste Vi sami odlučili da ne dolazite, iako ste pozvani- uvek možete poslati poklon!

Slava je važan deo srpske kulture i prilika za vidjanje s porodicom i prijateljima, ali je posebano važan dan onima koji prilaze slavama sa verske strane. Zato trenutna situacija mnogim domaćinima može teško pasti. Još jedan razlog da im pošaljete poklon i pokažete da ste tu za njih! Posebno što kod nas imate priliku da sve poklone personalizujete i ostavite još jači utisak! Evo šta Vam nudimo:

Rakija

Budite tradicionalni i poklonite rakiju! Sa odabirom rakije za slavski poklon nikad ne grešite! Posebno ako dolaze personalizovane u drvenim kutijama! Garantujemo Vam da će domaćini biti oduševljeni!

 

Kutija za vino ili vinski set

Još jedan tradicionalni slavski poklon s kojim se ne greši! Za one koji znaju da uživaju u vinu, poklonite im vino u personalizovanim drvenim kutijama sa ručakama od kanapa, ili neki od vinskih setova PROSECO i BARBERA. Vinski setovi sadrže otvarač za vino, umetak za sipanje i rezač za folije. Sve što je jednom ljubitelju vina potrebno! I da, sve se može personalizovati!

Porcelanski setovi

Pogledajte našu ponudu porcelanskih setova ili pojedinačnih porcelanskih komada i odaberite neki za poklon! Aroma, Charming, Fiesta i Triplo, uz personalizovanu ilustraciju ili natpis, zasigurno će ostati interesantan poklon! Da Vas se uvek sete dok piju kafu!

Ili budite još originalniji i pronadjite neki netipično slavski poklon! Zašto uvek biti tradicionalan i poklanjati već vidjeno? Nasmejte ih! Danas nam je svima potreban smeh!

Sve personalizujemo različitim tehnikama štampe (digitalna štampa, sito štampa, tampon štampa, lasersko graviranje…) na Vaš zahtev i uz Vaš dizajn! Neka ovaj period prodje uz osmehe i pažnju!

Vaš tim štamparije Penda