fbpx
Trendovi - Penda reklamni materijal

Trendovi u promo industriji za 2020.godinu

Malo je reći da je 2020. godina bila- puna prekokreta! Ono što je sigurno je da će biti upamćena kao godina gde je ceo svet, ali i svaki pojedinac, morao da prevaziđe samog sebe, da prevaziđe sopstvene granice i u poslovnom i u privatnom planu, a sve sa jednim ciljem- da se opstane! Ipak, donela je i neke pozitivne stvari! U promo industriji je otvorila put novim trendovima i zbližila prodavca i kupca, skratila put od proizvoda ili usluge do klijenta. U nastavku pročitajte nekoliko najvećih trendova koje je ova godina donela!

  • Higijenski proizvodi u promo industriji

Po prvi put u promo industriji važno, ako ne i najvažnije mesto zauzimaju higijenski proizvodi- zaštitne maske, sredstva za dezinfekciju ruku, dezo barijere… Na samom početku pandemije su se gotovo manično kupovali sapuni, alkohol, asepsol. Onda su se stvari primirile, a promotivna industrija stala na noge i počela da nudi različita dezinfekciona sredstva u svrhu reklamiranja brendova ili proizvoda! I, naravno, ovo rešenje se pokazalo briljantnim- jer ko će u ovom trenutku odbaciti besplatnu bočicu dezinficijensa za ruke?! O maskama za lice i ulozi koju su dobile u našim životima ne moramo posebno da govorimo! Jasno je da su potrebne svima i svuda, te su na taj način postale izvrstan marketinški alat!

  • Eko promo proizvodi

Briga o sopstvenom zdravlju je probudila svest i o tome koliko je važno zdravo okruženje i zdrave navike. To je razlog što su eko promo proizvodi u ovoj godini stekli još veću popularnost. I veće i manje kompanije se trude da se predstave kao ekološki osvešćene, pa neretko u svoj marketinški alat uključuju i promo proizvode koji povoljno utiču na okolinu i prirodu! Eko olovke, torbe, slamčice- sve su popularniji i sve važniji u marketinškim kampanjama!

  • Wellness i fitnes proizvodi

Nikad kao ove godine nismo više brinuli o sebi i sopstvenom zdravlju. I nikad kao ove godine fitnes industrija nije imala takav porast u prihodima! Zašto? Zato što su svi shvatili da stalna briga o zdravlju i dobre životne navike u ono što je pojedincu najvažnije i najpotrebnije! Zato su promo proizvodi koji su vezani za ovu oblast doživeli pravi procvat!

  • Proizvodi većeg kvaliteta

Što kvalitetnije- to bolje! To je nova deviza u promo industriji! Ljudi su naučili da cene vreme koje imaju i da ga potroše kvaliteno! Zato je deljenje jeftinih promo proizvoda lošeg kvaliteta u najvećoj meri zanemareno!

Da, 2020.je bila izazovna za sve! Ali, štamparija Penda se sa izazovima suočila, trendove prihvatila, i tu smo da zajedno ostvarimo uspeh sa Vama! Pozovite nas još danas!