fbpx

Top tri lokacije za deljenje promo proizvoda

Svi oni koji se odlučuju na to da dele promotivni materijal, posebnu pažnju posvećuju njegovom odabiru, dizajnu, sloganima. Sve ovo čini značajne faktore uspešne promo kampanje. Nije svejedno za koje proizvode ćete se opredeliti- morate imati u vidu koju poruku želite da pošaljete, ko je vaša ciljna grupa, šta od promotivnog materijala može postići najjači efekat kod potrošača… Dakle, jasno je da je reklamiranje na ovaj način složen proces koji iziskuje detaljnu pripremu, finansijske izdatke, a sve sa ciljem da se ostvari profit. Ono što se kroz praksu pokazalo interesantnim, jeste činjenica da ljudi nemaju najjasniju ideju o tome gde je sve mudro i korisno deliti promo materijal. Zbog toga u nastavku teksta pročitajte koje su to lokacije koje bismo mi izdvojili kao najbolje i najperspektivnije.

Prodavnice robe široke potrošnje

Činjenica je da najveći broj potrošača prilikom anketiranja potvrđuje da najviše promo proizvoda dobijaju u prodavnicama robe široke potrošnje. Bilo da su u pitanju lokalne radnje, ili hipermarketi, to su mesta gde možete dobiti olovke, upaljače, kalendare…Ono što je takođe činjenica, jeste da se ovi promo proizvodi najčešće odnose na proizvođače hrane i pića, ili na proizvođače potrepština za kuću.

Sajmovi

Sajmovi su idealna prilika za stvaranje kontakata, razmenu iskustava, trgovinu, i, naravno, reklamiranje! U zavisnosti od delatnosti, pripremite se za sajmove koji su vam tematski bliski i izradite promo materijal koji ćete deliti. Prednost ovakvih događaja je velika frekvencija ljudi, i mogućnost da doprete do što većeg broja potencijalnih potrošača ili klijenata.

Sportske manifestacije

Ono što se često previđa kada su reklamne kampanje uz podelu promo proizvoda u pitanju, jeste da su sportske manifestacije prava prilika da se istaknete i budete primećeni. Jasno je da ovakve događaje posećuje veliki broj ljudi, tako da se možete adekvatno pripremiti i postići veliki uspeh.

Dakle, što se lokacija tiče, izbor je na vama! A što se tiče štamparije u kojoj ćete promo materijal izrađivati, izbor je samo jedan- štamparija Penda! Pozovite nas još danas!


+ 381653399973