fbpx
Penda letnji reklamni materijal 2020

Top 5 najpopularnijih promo proizvoda ovog leta

Nakon turbulentnog proleća, svi se iskreno raduju letu! Iako je ovaj jun više ličio na septembar, činjenica je da se svi raduju sezoni odmora, bilo da će ga provesti u Srbiji ili negde drugo. Za sve vas koji već sada planirate različite poslovne strategije i razmišljate kako da unapredite svoj posao, napravili smo listu promo proizvoda koji će vam pomoći da osvojite tržište. Nemojte gubiti dragoceno vreme i rasipati svoje resurse, već se skoncentrišite na ono što vam je važno- pojedinca! Bilo da ste vlasnik trgovinske radnje ili pokrećete neki sopstveni posao koji je baziran na pružanju usluga, pročitajte naše predloge i uzmite ih u obzir!

Da, dobro ste pročitali! Ove godine, ako je verovati prognostičarima, očekuje nas toplo leto ali i vreli letnji pljuskovi! Zbog toga unesite boje i vedrinu i u kišne dane svojih potencijalnih kupaca ili klijenata i poklonite im interesantne kišobrane sa svojim logotipom.

Nadamo se da ćemo uskoro vreme provoditi u prirodi, sa porodicom i prijateljima. Poklanjajte rashladne torbe kao deo svog promotivnog asortimana i neka na taj način vaš brend postane deo najlepših okupljanja i najdražih uspomena!

  • Sklopive stolice

Uživanje u suncu, pored reke i jezera je recept za lepo proveden dan! A ukoliko sklopiva, udobna, prenosiva stolica sa vašim logom bude deo takvog dana, znajte da ste odabrali adekvatan marketinški alat za osvajanje tržišta.

Morali smo da ih uvrstimo na ovu listu jer su naočare must have aksesoar svakog leta! One nisu samo interesantan promo proizvod, već i efikasan- pored zaštite od sunca, vaš brend će biti vidljiv velikom broju ljudi na vrlo jednostavan način. Ono na šta treba obratiti pažnju je koja je vaša ciljna grupa i kome se obraćate- u zavisnosti od toga birajte boju, dezen, oblik.

  • Suncobran

Jedan od vrhunskih promo proizvoda za leto je upravo suncobran! Osim što se izdvaja od ostalih proizvoda svojim dimenzijama, upečatljiv je i neophodan.

Radujte se rastu svog preduzeća! Tim iz štamparije Penda će učiniti sve da doprinese Vašem uspehu! Kontakrirajte nas i obezbedite najkvalitetnije promo proizvode po najpovoljnijim cenama!

Štamparija Penda- Vaš prvi korak ka uspehu!