fbpx

Spremni za hladne dane!

Prelazak s leta na jesen je pravo vreme da razmišljate o marketingu i reklamnom materijalu! Odmori su gotovi i svi se vraćaju redovnim poslovnim aktivnostima. Dolaze i hladniji dani! Potreba da krenete sa reklamnim aktivnostima znači samo jedno- vreme je za reklamni tekstil za hladne dane! Štamparija Penda je i ove sezone za Vas nabavila kvalitetan reklamni tekstil koji odgovara svim godišnjim dobima! Za jesen smo pripremili ovo!

Duksevi

Ono što su majice za proleće i leto, to su duksevi za jesen i zimu! Komad odeće koji je dobrodošao u različitim prilikama, čak i onima koji su privrženi eleganciji! Udobnost dukseva nijedan drugi komad ne može da zameni! U našoj ponudi možete pronaći različite dukseve- na navlačenje ili raskopčavanje, od polara, sa kapuljačom ili bez nje. Na kraju, dodajte Vaš lični pečat, brendirajte ih detaljima Vaše firme!

Prsluci

Svi ih volimo, ali retko ih kupujemo! Da, to su prsluci! Zato su oni prava stvar kada je u pitanju reklamni tekstil! Bilo da Vam je potreban radni prsluk ili prsluk za svaki dan, štamparija Penda je tu da Vas opremi. Odaberite diskretan, a efektan način da se promovišite!

 

Jakne

Jedini komad odeće koji nije tipičan odabir za reklamni materijal su jakne. Ako želite da budete originalni, a da u isto vreme svojim zaposlenima ili klijentima date korisnu stvar- onda su to definitivno reklamne jakne! Pogledajte celokupnu ponudu naših jakni OVDE i odaberite svoju!

 

Bonus: Ćebence

Mekano i mirišljavo, podseća na detinjstvo- ćebence! Poklonite svojim kllijentima ili zaposlenima ćebence od brušenog polara interesantnog dizajna koji ćete osmisliti sami ili uz našu pomoć! Kod kuće ili za putovanje, praktično i korisno, a što je najvažnije- toplo!

 

Opremite svoje zaposlene i/ili klijente za hladne dane! Septembar je mesec pripreme! Kontaktirajte nas i rezervišite svoj reklamni materijal već danas! Štamparija Penda Vam stoji na raspolaganju!


+ 381653399973