fbpx

Secret Santa- šta pokloniti svojim kolegama?

Bliži se Nova godina, a sa njom i trenutak da se kolegama/prijateljima pokloni neka sitnica! U te svrhe, sve je više firmi koje se odlučuju da se igraju tzv. Secret Sante (Tajni Deda Mraza). Nasumičnim putem se odredi ko je kome Secret Santa (tako da svako ima svog), pri čemu samo onaj koji poklanja zna kome je Secret Santa, ali ne zna ko je njegov Secret Santa. Odredi se jednak budžet za sve i igra poklanjanja može da počne!

Šta pokloniti kada ste Secret Santa? Sigurno je najlepše nešto personalizovano. Tako se onaj kome poklanjate još više iznenadi i posebno mu bude drago ako poklonom pokazujete da ga poznajete! Evo nekih naših predloga čime da obradujete svoje kolege i prijatelje!

Tekstil za zimu

U zavisnosti od toga da li poklanjate nešto ženskoj ili muškoj osobi, u ponudi imamo različite komade odeće i aksesoara koje možete personalizovati! Od majica, dukseva, jakni i vetrovki, pa sve do ešarpa za žene, ili kompleta luksuznih kravata za muškarce. Ako ne želite da kupujete odeću i aksesoare, odaberite ćebence od brušenog polara i personalizujte ga- dobro će im doći u zimskim danima koji slede!

Za sobu i kancelariju

Sigurno nezaobilazni i nepogrešivi poklon za početak Nove godine je rokovnik! Mogućnosti za personalizaciju su neograničene, a u ponudi ih imamo raznih modela, materijala i boja! Za one kojima rokovnici nisu dovoljno inspirativni pokloni, nudimo od skoro popularne svetleće kutije na kojima se posebnim slovima ispisuju reči, ili slatko pakovanje drvenih bojica na kojem možete odštampati motivišuću poruku! Možda set obeleživača stranica za one koji drže do organizacije svega i svačega? A možete i odštampati neku fotografiju na slagalici!

Za majstore i avanturiste

Za one koji žele da njihov poklon bude jedinstven i netipičan! Ako znate da je osoba kojoj poklanjate pravi avnturista, možda bi joj se svidela kabanica upakovana u kutijicu, ili možda višenamenski nožić koji će im uvek biti pri ruci? Ako je u pitanju neki majstor ili samo osoba koja voli da majstoriše po kući, komplet odvijača sa izmenjivim ulošcima ili set ručnih alata će biti pravi izbor!

U toku sa tehnološkim napretkom

Osoba kojoj poklanjate je zaludjenik za tehnološke novitete? Znamo šta će im se sigurno dopasti! Šta kažete na bežične slušalice, punjač ili zvučnik? A svi pogodni za personalizaciju! Ili možda pomoćna baterija? Svakako će im magnetni držač telefona za automobil biti koristan ako su vozači!

 

Pogledajte našu ponudu detaljnije i odaberite poklon koji će biti koristan i nezaboravan! Za više informacija oko proizvoda i usluga štampe, budite slobodni da nas kontaktirate! Tim štamparije Penda je tu za vas!