fbpx

Rokovnici za uspešan početak godine!

Živimo užurbanim životom, umeće organizacije vremena i aktivnosti predstavlja cenjenu osobinu, a sve što nam pomaže je dobrodošlo. U tome su rokovnici, još uvek, nezamenljivi! Ako razmišljate o simboličnim poklonima za Novu godinu za svoje prijatelje i saradnike- rokovnik je pravi izbor!

Iako je s modernim dobom i razvitkom tehnologije došao i elektronski način beleženja obaveza, ljudi i dalje kupuju rokovnike i pišu u njima. Vreme je pokazalo da je pisanje rukom ljudima i dalje posebno važno- lakše zapamtimo ono što pišemo rukom, a i sam proces zapisivanja ima terapeutsku moć. Neki vole miris olovke i papira, neki žele različite dezene rokovnika sa motivišućim rečenicama, drugi traže prazne da bih ih iscrtavali rukom i pravili personalizovane rasporede. Sve u svemu, rokovnici su i dalje aktuelni!

I zaista, koliko god rokovnika imali, uvek će nam trebati još! Jedan za svakodnevne poslovne potrebe, drugi za planiranje budžeta, treći za planiranje ishrane, četvrti za zapisivanje misli i ideja, možda neki i za skiciranje. Jedan samo zato što ima prelepe korice, drugi jer je taman toliko mali da može da stane u džep! I jedan za decu, da ne uzimaju vaše u naletima kreativnosti! Šalu na stranu, rokovnike je dobro imati.

U našoj ponudi imamo rokovnike različitih vrsta. Male notese, velike rokovnike, datumirane i nedatumirane, korica od prave kože i eko kože. Stranice su uradjene od belih ofset papira i žutih bezdrvnih papira.

A ono što je najbolje kod rokovnika, je mogućnost personalizacije! Svi naši rokovnici su pogodni za uštampavanje logotipa i drugih elemenata po vašoj želji. Štampu na rokovnicima radimo putem više tehnika: sito štampa, tampon štampa i blindruk (suvi žig). U štampariji PENDA rokovnici su jedan od najtraženijih reklamnih materijala, kao i čest odabir kada su pokloni u pitanju.

Poklanjanje rokovnika krajem godine, u vreme praznika, ima svoju posebnu vrednost. Na simboličan način osobama o kojima brinete, svojim saradnicima, ali i potencijalnim klijentima, iskazujete želju da im naredna godina bude organizovana i uspešna! Biće vam zahvalni!

Za sve informacije o reklamnim materijalima i uslugama tehnika štampe, budite slobodni da nas kontaktirate!