fbpx

Reklamni tekstil- vaša najbolja reklama!

Jedan od najčešćih načina promovisanja i reklamiranja predstavlja reklamiranje na tekstilu. Ovo je idealan način da privučete pažnju, da izradite kvalitetan promo proizvod i da osigurate da vaš brend bude primećen! Ono što je još važno napomenuti da postoje različite tehnike štampe koje se mogu koristiti na reklamnom tekstilu, ali je najzastupljenija sito štampa. Poseban način  brendiranja predstavlja i tehnika veza koja je izuzetnog kvaliteta i trajnosti. Postoji veliki broj različitih artikala koji spadaju u kategoriju reklamnog tekstila, a u skladu sa tim ko je vaša ciljna grupa i kakvu poruku želite da prenesete, potrebno je da napravite i pravi izbor.

T-shirt majice i polo majice

Majice su jedan od najupotrebljivijih artikala kada su u pitanju promo proizvodi. U zavisnosti od posla kojim se bavite, možete izabrati modele namenjene muškarcima, ženama ili deci, različitih veličina i boja. U štampariji Penda nudimo majice izuzetnog kvaliteta, u potpunosti izrađene od pamuka. Izaberite logotip, poruku ili neke dodatne informacije o svojoj firmi, i obezbedite svom biznisu najbolju reklamu!

Kačketi

Još jedan proizvod izuzetne popularnosti je svakako i kačket! I on je pogodan da se deli i muškarcima, i ženama i deci! Može se upotrebiti kao deo promotivne kampanje za sportske događaje, za dečije manifestacije, koncerte… I na kačketima je moguće primeniti tehniku veza.

Kravate

Kravate kao promotivni materijal nisu zastupljene u onoj meri u kojoj bi mogle da budu. Sa pažljivo osmišljenim dezenom, i kvalitetnom izradom, dobićete izuzetno zanimljiv i upečatljiv promo proizvod. Naročito su pogodne za upotrebu u ugostiteljstvu ili različitim trgovinskim lancima!

Kecelje

Još jedan promo proizvod koji se može upotrebiti i u ugostiteljstvu, ali i u svakom domu su svakako kecelje! Praktične su i potrebne, a sa dobro osmišljenim dezenom i porukama postaju vaša najbolja reklama!

Za sve dodatne ideje, informacije i savete pozovite štampariju Penda!

 

Želite li impresionirati vaše pratitelje na društvenim mrežama i ostati zapamćeni? Iskoristite priliku i ispiši te svoj najdraži slogan, citat ili logo na vašu omiljenu majicu i istaknite se u gomili!

 Nudimo vam štampu na majicama s najvišom kvalitetom ispisa, tako da ćete biti sigurni da će vaša majica izgledati savršeno. Bez obzira jeste li YouTuber, influencer, sportista  ili jednostavno želite imati cool majicu, mi smo tu da vam pomognemo da se istaknete.

Zamislite samo koliko ljudi će primijetiti vašu majicu dok snimate video, idete na događaj ili se fotkate za Instagram. Ako imate veliki broj pratilaca , vaša majica će doći do mnogih očiju i postati instant hit.

Naša usluga štampe na majicama omogućuje vam da dizajnirate vlastiti stil i kreativnost, stoga ne čekajte više i kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli u stvaranju jedinstvenog komada odjeće koji će privući pažnju najvećeg broja pratilaca.


+ 381653399973