fbpx
Cegeri sa stampom

Recite ne plastičnim kesama, ceger u ruke!

Živimo u društvu koje teži stalnoj modernizaciji i osavremenjivanju. Zbog toga se mnogo vremena i sredstava odvaja za ekološko osvešćivanje i razvijanje brige prema prirodi i svetu koji nas okružuje. Plastične kese su vec odavno prevazidjena stvar, cegeri su ponovo u modi!

Plastične kese su jako štetne za životnu sredinu i teško se razgrađuju. Prema nekim istraživanjima, plastičnu kesu koristimo petnaestak minuta, a za njenu razgradnju je potrebno od 500 do 1000 godina! Odnedavno, u Srbiji se u većim marketima plastične kese naplaćuju, sve u cilju očuvanja i brige o prirodi. Kao najbolje rešenje i protivmera su se pokazali- cegeri!

Cegeri su praktični i funkcionalni. Mogu biti modni detalj (sto je modna industrija davno prepoznala i iskoristila). Mogu biti i sjajan način za reklamiranje i prenošenje poruka. Cegeri mogu imati različite namene – najčešće se koriste prilikom kupovine, ali mogu se nositi i na plažu za odlaganje stvari, a ponekad mogu biti zamena za ženske tašne.

Cegeri i torbe sa stampom

U okviru asortimana štamparije Pendda nudimo različite tipove cegera. Možete odabrati različite materijale, dimenzije i boje. Privucite pažnju tako sto ćete svoj brend reklamirati na cegerima zanimljivih boja. Možete se opredeliti za biorazgradive torbe za kupovinu, pamučne torbe, torbe izrađene od jute.

Ukoliko se odlučite za model Tasha dobićete torbu sa ojačanim ručkama za veću izdržljivost i prenošenje većeg tereta, izrađenu od biorazgradivog polipropilena. Model Juta je, podrazumeva se, izrađen od jute, iznutra laminiran, sa dugmetom za zatvaranje. Sličan ovom je i model Makarena, samo bez dugmeta za zatvaranje. Ovaj model se može koristiti i kao plažna torba. Od noviteta nudimo model Bazar izrađenu od kvalitetnog pamuka, prijatnu za nošenje i korišćenje, jednostavnu za održavanje. Iz ponude se izdvaja i dvobojna torba, takođe izrađena od biorazgradivog polipropilena- Barbara. Zbog jakog kontrasta boja, ovaj tip cegera je uočljiv i upečatljiv.

Ovo su samo neki od modela koje vam štamparija Pendda nudi. Kada se opredelite za tip i količinu cegera, mi ćemo štampanje logotipa i poruka izvršiti tehnikom sito štampe ili preslikačem.

Izaberite najbolji način da Vas primete, a pritom čuvajte životnu sredinu! Pendda je tu da Vam pomogne!