fbpx

RECIKLIRANI PAMUK novo u ponudi

NOVO NOVO NOVO u ponudi

Naša nova kolekcija je napravljena od recikliranog tekstila koji nastaje od pamuka koji se pojavljuje kao odpad prilikom proizvodnje odevnih predmeta.  Tokom procesa materijali se odvajaju po a kasnije se mesaju sa recikliranim poliesterom kako bi se kasnije dobio kmoaktan materijal od kojeg se vrši proizvodnja novih artikala.

Svi komadi odeće koji se proizvode na ovaj način prave se od 80% recikliranog pamuka i od 20% recikliranog poliestera.  Materijal za razliku od pamuka se ne boji već kako se odredi boja u samom sakupljanju materijal od te nijanse se pravi  krajnji artikala , majica, duks, trenerka, sortc i sl.  Proizvodi od recikliranog materijala izradjuju se od različitih debljina i gramatura sve u skladu sa potrebom tržišta.

Neki proizvodi iz nase ponude koji su napravljeni od recikliranih materijala su cegeri i rancevi.

Svi proizvodi koji su napravljeni od recikliranog pamuka pogodni su za štampu. Tehnike štampe koje se primenjuju su sito štampa, sito preslikač, dtf preslikač i vez.  Tehnika štampe koja će se primeniti zavisi od količine artikala koji će se štampati i broja boja aplikacije.


+ 381653399973