fbpx
Penda-promo tajne

Razotkrivamo tajne promo proizvoda!

Na blogu štamparije Penda ste bili u prilici da pročitate toliko toga o promo proizvodima! Možete se informisati o tome kakvi trendovi u promo industriji su aktuelni, koje tipove proizvoda možete ponuditi različitim tipovima klijenata, kao i zanimljivosti o različitim proizvodima. Dakle, svima je jasno da se mi bavimo promo proizvodima! Ono što možda ne znate je da se svi oko Vas takođe bave promo proizvodima! Zapravo, većina potrošača je nesvesna moći promo proizvoda i toga u kojoj meri oni oblikuju naš život. Ne verujete?! Pročitajte u nastavku teksta neke zanimljivosti koje smo izdvojili da Vam ulepšamo današnji dan!

  • Nosivi promo proizvodi

Pojedinci i kompanije se naročito trude da dokuče koji su to promo proizvodi koji će ostaviti najjači utisak! Šta je to do čega je ljudima najviše stalo? Verovali ili ne, istraživanja su pokazala da se pojedinci najviše vezuju za nosive promo proizvode! U ovu kategoriju se ubrajaju majice, kačketi, dukserice… A ove proizvode obožavaju i sve kompanije jer se tržište prilično jednostavno osvaja- dovoljno je da neko kome ste ove proizvode darivali izađe u šetnju!

  • Potrošači će se zaista ,,upecati“

Lako je zauzeti ciničan stav prema promo proizvodima- šta će mi gomila promo materijala?! A ipak, u realnosti, stvari funkcionišu drugačije! Istraživanja su pokazala da preko 70% potrošača ima neke od promo proizvoda u svojoj kuhinji! Više od 80% čuva neke od promo proizvoda na svom radnom mestu! Šta nam ove brojke govore? Potrošači promo proizvode čine delom svoje svakodnevice i deo su njihovih uobičajenih navika. Prilično moćno, zar ne?!

  • Sve je u torbi

Već smo spomenuli da majice pretvaraju obične šetače u vaše besplatne oglašivače! Postoji još jedan način da vrlo lako doprete do velikog broja ljudi- promo torbe! Gomilanje kesa, zagađivanje životne sredine- sve te probleme rešava jednostavno- torba! Torbe su uvek uz potrošače i uvek su na javnim mestima- lokalnim prodavnicama, tržnim centrima, pijacama! Ima li boljeg načina za oglašavanje?!

  • Slobodno se potpišite!

Moramo istaći da majice nisu jedini superpopularni proizvod! U rangu sa njima su i- olovke! O moći olovke kao marketinškog alata smo već u nekoliko navrata pisali, ali nismo smeli da ih izostavimo ni iz ove liste! Najbolji promo proizvodi su deo rešenja problema koji klijenti imaju! Kad god je potrebno da nešto zabeležite, da se potpišete- tu su olovke! Svi ih koriste i svima su potrebne!

Logika promo proizvoda je jasna- kupci žele korisne, upotrebljive stvari! Ukoliko promislite i pažljivo odaberete promo proizvode, šaljete jasnu poruku: MI BRINEMO O VAŠIM POTREBAMA!

Istu poruku Vam šalje i tim iz štamparije Penda: ukoliko Vam je potrebno štampanje i brendiranje promotivnog materijala, pozovite nas, jer MI ZAISTA BRINEMO O VAŠIM POTREBAMA!


+ 381 65 33 999 73