fbpx

Rashladite se- promo materijal za leto!

Ne treba da Vam javimo da je stiglo leto- osećate! Temperatura je sve viša, ali posao ne sme da stane! Ako ste u letnjem periodu planirali da nabavite promo materijal za svoju firmu, imamo par predloga za Vas! Evo šta će sigurno rashladiti i obradovati Vaše klijente!

Boce za vodu

Ono što svi nosimo sa sobom tokom letnjeg perioda (a Vi koji ne nosite, počnite!) je voda. Hidratacija je primarna kada nas dočekaju visoke temperature. Zato su boce za vodu odličan odabir za promo materijal u ovom trenutku! Ne samo da poklanjate koristan predmet, već indirektno iskazujete brigu o zdravlju Vaših klijenata. Na kraju, budite sigurni da će je nositi svuda sa sobom- u šetnji, teretani, na poslu, na letovanju. Odaberite neku od naših boca za vodu modernog dizajna i personalizujte je logotipom firme ili nekom interesantnom porukom. Korisno i s ukusom dizajnirano- pun pogodak!

 

Rashladne torbe

Neko je rekao leto?! To znači- plaža! Posebno ove godine kada su letovanja konačno moguća! Iskoristite priliku i organizujte letovanje. Štaviše, mislite i na svoje klijente! Poklonite im brendiranu rashladnu torbu ili ranac! Ove proizvode se retko ko seti da kupi, a uvek su dobrodošli! Posebno na plaži! Budite im pred očima i dok su na odmoru!

 

Tekstil za leto

Nezaobilazni reklamni tekstil u trendu je kao promo materijal nezavisno od godišnjeg doba! Leto je pravo vreme za kačkete i šešire! Ili možda šortseve za kupanje i peškire za plažu?! Tu su i sportske majice izrađene od posebnog materijala, koje su stvorene da onome ko ih nosi bude prijatno i na visokim temperaturama! Pronađite ih sve u našoj ponudi reklamnog tekstila! Sav tekstil koji imamo u ponudi pogodan je za brendiranje različitim tehnikama štampe. Vaše je samo da osmislite dizajn! Na nama je da ga sprovedemo u delo!

 

Bonus: USB sa ventilatorom

Ako želite da bude originalni, možda malo i šaljivi u deljenju promo materijala, evo predloga za Vas! Da li ste znali da postoji USB sa ventilatorom? Ne verujete?! Pogledajte OVDE! Brendirajte ga i nasmejte svoje klijente! Leto je vreme osmeha!

Celokupnu našu ponudu reklamnog materijala možete pogledati na linku OVDE. Za bilo kakve nedoumice i dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate već sad!

Tim štamparije Penda Vam je na raspolaganju!


+ 381653399973