fbpx
Penda sportska promo oprema

Promo proizvodi za sportiste i rekreativce

Ukoliko se vaš biznis bazira na izradi sportske opreme  ili se na bilo koji drugi način obraćate ljudima koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom, kreativni tim iz štamparije Penda će Vam olakšati posao! Ovom prilikom smo odlučili da Vam pomognemo i da Vam skrenemo pažnju na nekoliko tipova proizvoda koji treba da budu deo Vaše reklamne kampanje. U cilju širenja svesti o Vašem brendu, evo nekoliko promotivnih proizvoda za koje smo sigurni da će imati i praktičnu primenu, a da će biti i važan činilac u reklamnom procesu!

  1. Majice i dukserice

Naravno, majice. Zauzimaju prvo mesto na ovoj skali upravo zato što nema osobe koja se profesionalno ili rekreativno bavi sportom, a da joj nisu potrebne majice. U zavisnosti od sportske discipline, majice mogu biti različitih tkanja i materijala, ali jedno je sigurno – potrebne su svima. Štamparija Penda Vam nudi široku paletu različitih sportskih majica, pogodnih za različite tipove štampanja ili veza. Uz majice je važno da napomenemo da deo Vašeg promo materijala svakako treba da budu i dukserice, neophodne tokom jeseni i zime.

  1. Kape i šalovi

Kao i dukserice, i kape i šalovi mogu da budu važna karika u reklamnom procesu. Osim što imaju važnu praktičnu ulogu tokom hladnih zimskih meseci, mogu da budu i interesantan promo materijal. Ne ustručavajte se- neka se Vaš logotip nađe na najpopularnijem zimskom aksesoaru!

  1. Peškiri

I o praktičnosti ovog predmeta nema potrebe da posebno govorimo. Može se koristiti pre, tokom i posle treninga. Dakle, peškir neka bude neizostavna stavka u Vašem izboru promo proizvoda za Vaš brend!

  1. Sitnice (naočare, sportske flašice, čarape, lopte)

Sitnice su, to uvek napominjemo, ključni činioci reklamnog procesa. Njihova dostupnost, upotrebljivost, praktičnost ih čini nezamenjivim karikama u lancu stvaranja i promovisanja nekog brenda. Ukoliko su Vaša ciljna grupa sportisti, budite kreativni! Izaberite zanimljive naočare,  sportske flašice, lopte… Brendirajte ih i budite prisutni svuda!

Za sve dodatne informacije, Penda Vam stoji na raspolaganju!