fbpx

Promo proizvodi za mesec ljubavi i vina

Približava nam se 14. februar- mesec ljubavi i dobrog vina. Za sve one koji praznuju svetog Trifuna ili obeležavaju Dan zaljubljenih, prava je prilika da razmisle o poklonima koje je potrebno spremiti. Bilo da želite da obradujete nekog vinogradara ili voljenu osobu, postoje promo proizvodi koji će biti pravi izbor! Ukoliko tim proizvodima date lični pečat u vidu odštampane ili ugravirane poruke, verujte nam, oborićete s nogu onoga kome je poklon namenjen! Tim iz štamparije Penda vam stoji na raspolaganju za sve usluge štampanja, a ukoliko imate nedoumicu šta bi bio pravi poklon, evo nekoliko predloga koji su pun pogodak!

Šolje

Šolja sa izjavom ljubavi, šalom,  vinogradarskom porukom je pravi izbor i prvi izbor naših klijenata. Razlog za to je što omogućava da se prenese celovita poruka, upotrebljiva je i praktična. Šolje mogu biti različitih oblika i boja, pa je na vama samo da odaberete šta je ono što vam odgovara, odlučite se za poruku koju želite da odštampate i pozovite nas da vašu zamisao pretočimo u stvarnost.

Vinski set

Kvalitetni vinski setovi predstavljaju pravi poklon 14. februara. Ukoliko proslavljate svetog Trifuna, nema potrebe da pojašnjavamo svrsishodnost ovakvog seta. U štampariji Penda možete pronaći različite vrste vinskih setova i, u zavisnosti od toga kome ga poklanjate, odabrati onaj za koji smatrate da bi bio pravi izbor! Vinski set je pravi izbor i za Vašeg partnera/partnerku povodom Dana zaljubljenih.

Set noževa za sir

Jasno je da kvalitetno piće mora biti posluženo uz podjednako kvalitetnu hranu! Sirevi su prvi izbor uz vino, pa je set noževa za sečenje sira odličan poklon za zaljubljenike u dobru hranu i piće. Kada je ovaj poklon u pitanju, i tu nudimo različite setove koji mogu nositi posebne poruke!

Igračke

Znamo da su deca prva asocijacija na plišane igračke, ali već dugo su plišani medvedi drag poklon za Dan zaljubljenih devojkama i ženama.  Bilo da poželite da na igrački bude izvezena ili odštampana poruka, stojimo Vam na raspolaganju!

Proslavimo zajedno 14. februar! Štamparija Penda vam je na raspolaganju!


+ 381653399973