fbpx
Radna odela i oprema-Penda

Promo proizvodi u građevinskoj industriji

Leto je sjajno godišnje doba! Odlično je za planiranje odmora, boravak na moru ili planini, odlično je za pripremu naredne poslovne sezone, odlično je za relaksaciju. Neke industrije se posebno razvijaju leti, kao što je građevinska industrija na primer. A ukoliko ste Vi vlasnik neke od građevinskih kompanija, ili imate biznis koji se bazira ili oslanja na neki način na građevinsku industriju, razmislite da ovog leta iskoristite mogućnost za razvijanje marketinških strategija!

Najbolji način da to uradite je da pozovete štampariju Penda i opredelite se za neke od promo proizvoda koji su namenjeni zaposlenima u građevinskom sektoru. U nastavku teksta pročitajte nekoliko ideja koji bi proizvodi mogli da Vam posluže u te svrhe:

1. Prsluci
Svetleći i sigurnosni prsluci spadaju u obaveznu uniformu na gradilištu. Oni imaju važnu ulogu u prevenciji povreda na radnom mestu ili u njegovoj blizini. To je najpraktičniji promo proizvod koji možete iskoristiti u svrhe reklamiranja svog brenda! Odštampajte logotip svog proizvoga i(li) kontakt informacije i videćete da će ovi prsluci raditi za Vas!

2. Radne pantalone
U zavisnosti od toga koliko ste novca predvideli kao budžet za svoju kampanju, možete izabrati proizvode različite cene i kvaliteta. Radne pantalone su dobar izbor jer su neophodne svima na građevini! U našoj ponudi možete pronaći radne pantalone različite cene i kvaliteta. Na Vama je samo da napravite izbor!

3. Zaštitne rukavice
Nevezano za visoke temperature, na građevini se rukavice nose i leti! One štite ruke od povreda i neophodni su deo radne uniforme! Iskoristite mogućnost da budete uočljivi i da plasirate svoj brend jer rukavice su odličan promo proizvod!

4. Alat
Različiti tipovi alata mogu postati i promotivni alat za širenje svesti o Vašem brendu! U štampariji Penda možete pronaći različite setove alata (ručni alat, višenamenski alat). Možete iskoristiti i metar u promotivne svrhe!

Mogućnosti su velike! Iskoristite ih! Kontaktirajte štampariju Penda još danas i spremite se da osvojite tržište!


+ 381653399973