fbpx

Promo proizvodi koji će oduševiti buduće mame

Trudnoća je posebno stanje za svaku ženu. Radost, uzbuđenje, strepnja su osećanja koja se smenjuju i ovaj period se pamti tokom celog života! Buduće mame se pažljivo pripremaju za dolazak deteta, nabavljaju sve što je potrebno i razmišljaju o svim sitnicama kojima će im olakšati svakodnevicu nakon dolaska bebe na svet. Ukoliko se bavite proizvodnjom stvari za mame i bebe, u asortimanu štamparije Penda možete pronaći veliki broj promo proizvoda kojima možete obradovati trudnice ili novopečene mame. Evo nekoliko praktičnih i zanimljivih predloga!

Peškiri

Peškiri spadaju u kvalitetne i upotrebljive promo proizvode. Odlični su jer na njima tehnikom veza možete ispisati personalizovanu poruku, logotip firme ili neki drugi ispis po želji. Budućim mamama će dobrodoći u različitim situacijama, tako da predstavljaju dobar izbor i odličan promotivni artikal!

Zidni satovi

Priznajte, ovo vam ne bi tek tako palo na pamet! Zidni satovi su neophodni mamama jer se sve aktivnosti oko bebe odvijaju u određenim vremenskim okvirima. Da bi uspešno pratile u koje vreme je beba jela, kada joj je potrebno dati vitamine i ostale aktivnosti vezane za novorođenče, praktično je da u sobi gde beba spava imaju zidni sat koji će im olakšati praćenje svih tih dešavanja. Izaberite neki od zidnih satova, brendirajte i poklonite praktičan i potreban, a ne tako uočljiv promo proizvod.

Cegeri i torbe

I novopečene i iskusne mame uvek imaju puno stvari koje su im potrebne gde god da krenu! Pelene, flašice, rezervna odeća… sve je to potrebno negde upakovati. Platneni cegeri se nameću kao odličan izbor i adekvatna zamena predimenzioniranim torbama!

Šolje za kafu

Ne zaboravite da je svakoj mami potrebno vreme da se odmori i opusti. Šolje sa zanimljivim i ohrabrujućim porukama mogu da budu odličan izbor! Razmislite o dizajnerskim rešenjima i kreativnim porukama i poklonite im trenutke opuštanja i mira!

Ukoliko vam je potrebno još saveta i ideja, tim iz štamparije Penda vam stoji na raspolaganju! Pozovite nas još danas!

 


+ 381653399973