fbpx
Pokloni-Penda reklamni materijal

Promo proizvodi koje će vaši klijenti čuvati

Svrha promo proizvoda je da šire svest o nekom brendu i stvaraju o njemu dobar utisak. A krajnji cilj je povećanje prodaje datog proizvoda! Ukoliko želite da razvijate strategiju prodaje ili nudite određeni tip usluga, važno je da dobro razmislite u koje promo proizvode vredi uložiti novac, odnosno koji tip promo proizvoda najviše odgovara Vašem brendu. Zato pre nego što započnete sa svojom reklamnom kampanjom, treba da razmislite o odgovorima na sledeća dva pitanja:

  • Koliko često će potencijalni klijent videti Vaš promo proizvod?
  • Koliko dugo će ga zadržati?

Vaš cilj treba da bude da ga klijent zadrži što duže, i da mu je stalno pred očima. Zbog toga ćemo se kroz ovaj tekst osvrnuti na one promo proizvode koji će stajati na radnom stolu Vaših klijenata što duže, možda čak i godinama, stvarajući tako trajne utiske.

  • Čaša za olovke

Nered u fiokama je prošlost! Gde vaši klijenti odlažu olovke? U brendirani držač za olovke sa logotipom Vaše firme! Ne samo da je praktičan, nego je i tu kao stalni podsetnik na Vaš brend. Ono što je takođe prednost ovakvog proizvoda je što nikad neće biti odbačen, odnosno nikada neće biti višak na radnom stolu.

  • Ručno ogledalce

Nevezano za to da li su Vaša ciljna grupa žene ili muškarci, ručno ogledalo je odličan poklon. Ne samo što je potrebno da pogledate kako izgledate pred važan poslovni ili privatni sastanak, ogledalo niko ne baca – ni oni koji ne veruju u sujeverne priče o polomljenom ogledalu.

  • Nožić za pisma

Jedna od stvari koja je neophodna da se nađe na svakom radnom stolu! Nožić za pisma je upotrebljiv, a elegantan poklon, koji ukazuje na to da gajite poštovanje prema onome kome ste ga poklonili. I sigurno je da u kanti za smeće neće završiti!

Budite smeli i inovativni, a ujedno i praktični! Odvažite se i odabetite promo proizvode koji se izdvajaju! A ujedno izaberite i štampariju koja se izdvaja od drugih kvalitetom i tradicijom! Štamparija Penda- proverite zašto!