fbpx

HYBRID

NOVO!!!

Novo u ponudi pomoćna baterija HYBRID OD 10 000 mAh.  Izlaz Type-C, Izlaz USB, Ulaz Type-C. Prednost brzog punjenja i dolazi u poklon pakovanju. Proizvod je pogodan za štampu tehnikom UV štampom.

First slide

Da li ste umorni od toga da vaš telefon ili tablet uvek bude prazan kad vam najviše treba? Ukoliko je odgovor da, onda su naše pomocne baterije rešenje za vas!

Naša ponuda uključuje najnovije modele pomocnih baterija sa kapacitetom od 10000 mAh koji će vam pružiti dovoljno energije da vaš uređaj traje ceo dan, čak i ako niste u mogućnosti da ga napunite iz zida. Baterije su napravljene od najsavremenije tehnologije i izdržljive su, što ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Sada možete imati i personalizovanu pomocnu bateriju sa vašim brendom ili logotipom, što ih čini savršenim reklamnim materijalom za vašu kompaniju. Pored toga, baterije su pogodne za široku upotrebu i savršene su za poklon vašim zaposlenima, klijentima ili poslovnim partnerima.

Ne čekajte da vam telefon ili tablet ponovo ostane bez baterije, nabavite svoju personalizovanu pomocnu bateriju već danas!


+ 381653399973