fbpx
Penda stampa velikog formata

Potrebna Vam je štampa velikog formata?

Pravi majstori su nekada krili i čuvali tajne svog zanata. Svojim šegrtima su ih odavali nerado, vremenom, postupno i pomalo. Danas stvari izgledaju drugačije! Najbolji majstori su radi da podele svoja znanja i iskustva i nesebično ih otkrivaju. Razvoj tehnologije je učinio da se stvari pojednostave, ali jedno je činjenica- ako spojite ljubav prema poslu uz osobine kao što su posvećenost i marljivost, uspeh je zagarantovan. Potrebna Vam je štampa velikog formata?

Zašto je štampa na ploteru pravi izbor za Vas?

Štamparija Penda godinama stoji na raspolaganju svojim klijentima kao tačka oslonca za različite tipove marketinških kampanja. Biraju nas jer smo pouzdani, efikasni i precizni. Zbog toga svojim sadašnjim i budućim klijentima precizno objašnjavamo kojim tehnikama štampanja možemo postići određeni željeni efekat na potencijalnog potošača ili kupca. I kao jedna od najzastupljenijih opcija je štampanje na ploteru. Ukoliko ste se zapitali kakav je to tip štampe, koje su njegove prednosti i zašto je možda baš ovaj vid štampanja najbolji izbor za Vas, u nastavku teksta pročitajte odgovore na sva ova pitanja. Sigurni smo da će Vam značiti!

  • Šta je štampanje na ploteru?

Štampanje na ploteru je zapravo štampanje velikih formata i radi se na eko-solvent ploteru poslednje generacije. Može se raditi na materijalima za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Što se tiče materijala za spoljašnju upotrebu, najčešće se koristi PVC folija, i to u svrhe brendiranja lokala, prodavnica, vozila, za prozorsku grafiku, fasadnu grafiku, bilborde… Na ploteru se mogu štampati i različiti proizvodi velikih dimenzija za unutrašnju upotrebu, npr. fototapete.

  • Koji se materijali koriste?

Za štampanje na ploteru mogu se koristiti različiti materijali: PVC folija, papir (različite gramaže), cirade, slikarska platna, MESH cirade, rupičasta folija…

  • Zašto Vam je ovaj tip štampe od pomoći?

Zato sto ćete brzo i efikasno brendirati svoj lokal, poslovni prostor, restoran… Na taj način ćete ga učiniti upadljivijim i interesantnijim prolaznicima i posmatračima.

Zato što ovaj vid štampanja štedi Vaš novac! Brendirajte svoj vozni park, izradite bilborde, postavite svetleće reklame i postanite vidljivi svima i svuda!

Zato što kvalitetno odštampani materijali traju dugo!

ZATO pozovite štampariju Penda– jer smo sinonim za kvalitet!