fbpx

Pokloni za dame- saveti i ideje!

Mart je mesec posvećen damama. Iako se neke žene ograđuju od proslave Dana žena, činjenica je da se sve obraduju poklonima ili nekim znacima pažnje. S tim u vezi smo odlučili da ovaj članak u martu mesecu posvetimo poklonima koji mogu biti i deo promotivne kampanje, a koji će sigurno oduševiti pripadnice nežnijeg pola. Evo šta smo imali na umu!

Platnene torbe ili cegeri

Pored toga što se upotrebom cegera i platnenih torbi pozitivno utiče na životno okruženje, ukoliko su kvalitetno  i interesantno dizajnirani, mogu biti i odličan modni dodatak. To je razlog više da razmislite o cegeru kao odličnom promo proizvodu, a i kao odličnom poklonu!

Futrole za kartice

Futrole za kartice su potrebne svakoj dami, sigurni smo u to! Razmislite- koliko različitih kartica lojalnosti žene poseduju u proseku? Na to dodajte i platne kartice, dokumenta… Promo proizvod koji će čuvati i na kom će vam biti zahvalne!

Džepna ogledala

Ovu stavku je bespotrebno detaljnije opisivati! U zavisnosti od toga čime se bavite, a ukoliko u vašu ciljnu grupu spadaju uglavnom žene, ogledalo koje će uvek nosti sa sobom će biti sjajna reklama.

Kišobrani

Statistike kažu da jedna od stvari koju najčešće gube i žene i muškarci su kišobrani! Bivaju ostavljeni i zaboravljeni u kafićima, školama, restoranima, tržnim centrima… Ukoliko želite da budete praktični, poklonite lepo i zanimljivo dizajniran kišobran!

Šolje

Nismo mogli da izostavimo šolje iz ove liste poklona! Zašto? Zato što ih žene obožavaju! Šolje mogu biti različitih oblika i boja, sa zanimljivom porukom ili crtežom, ili mogu biti deo neke promotivne kampanje. U svakom slučaju, sigurni smo da će se dopasti pripadnicama lepšeg pola.

A ukoliko želite promo proizvode i štampu vrhunskog kvaliteta, pozovite štampariju Penda! Stojimo vam na raspolaganju za sve tipove štamparskih usluga, kao i za savete i konsultacije!


+ 381653399973