fbpx

Personalizovani ukrasi za jelku

Počeo je decembar, bliže nam se praznici i vreme je da u svoje prostorije unesemo praznični duh! Posebno u ovom periodu, kada većinu slobodnog i radnog provodimo kod kuće. Zašto onda ne biste ulepšali svoj prostor i učinili ga prijatnijim za rad i provodjenje slobodnog vremena?

Izvucite jelku, ukrase, sijalice, ikebane i vence, i prepustite se prazničnom raspoloženju! No, ako su Vam dosadili ukrasi koje već imate, spremili smo odličan predlog za Vas! Kod nas možete personalizovati kugle za jelku! Poručite ih u boji koja Vam odgovara i odaberite štampu po želji!

Bilo da ih štampate za sebe i svoju porodicu, ili ćete ih pokloniti prijateljima i saradnicima, ne sumnjamo da će izmamiti mnogo osmeha! Pa već i sami ukrasi u nama stvaraju posebna osećanja, a zamislite kakvu reakciju onda izazivaju personalizovani ukrasi?! Pošaljite svojim prijateljima i saradnicima poruku i simbolično im poželite uspešnu godinu! Ili, odradite ukrase sa logoom svoje firme i napravite unikatnu dekoraciju koja je ujedno i Vaša reklama!

Štampanje na kuglama za jelku radimo savremenom UV štampom, kao tampon štampom. Kod UV štampe moguće je raditi štampu i na samo jednom komadu nekog proizvoda, što je idealno ako želite da poklonite personalizovani poklon jednoj osobi. Sa druge strane, tampon štampa je izuzetno kvalitetna tehnika štampe, kod koje možemo koristiti specifične boje na vodenoj bazi koje su bezbedne po zdravlje dece.

Otvoreni smo za sve Vaše ideje, samo pustite maštu i osmislite svoje ukrase!

Tu smo da Vama, Vašoj porodici, prijateljima i saradnicima ove praznike učinimo lepšim i prisnijim!

Za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate!